Egyedi név feliratok

Ebben a kategóriában olyan testreszabható terméket találsz, melynek segítségével egyedi név feliratokat, vagy egyéb kötött betűs feliratokat tudsz megrendelni. A kategória nevéből adódóan egyedi kivételezésű termékről van szó, melynek elkészítését tervező munka előzi meg, hiszen a betűk összekötése minden név és felirat esetében eltér. Az elkész...

Ebben a kategóriában olyan testreszabható terméket találsz, melynek segítségével egyedi név feliratokat, vagy egyéb kötött betűs feliratokat tudsz megrendelni. A kategória nevéből adódóan egyedi kivételezésű termékről van szó, melynek elkészítését tervező munka előzi meg, hiszen a betűk összekötése minden név és felirat esetében eltér. Az elkészült felirat jól mutat ajtón, de díszíthet akár fal, vagy akár üvegfelületet is. Mondd meg, milyen feliratot szeretnél és mi elkészítjük neked rövid határidővel! A megrendelés módja egyszerű, a termék leírásában részletesen elolvashatod!

Tovább olvasom!

Egyedi név feliratok  Egy termék érhető el.

Megjelenítve 1 - 1
  • 220 Ft‎
    7 Értékelés
    A rendelés módja: Olvasd el a termék leírást!A felirat anyaga: Depron.Betűk: A kezdőbetű nagybetű, a többi kisbetű.A betűkészlet magassága: választható!Vastagsága: 9 mmA lap alján is találsz képeket a termékről!
    220 Ft‎

    Testreszabható!

Megjelenítve 1 - 1