20 cm magas dekorációs "0" számjegy a GABI termékcsaládból.

D9-GABI-0-SZ-M20

Új


Anyaga: Depron.
A számjegy magassága: 20 cm.
A számjegy vastagsága: 9 mm.
A számjegy színe: hófehér.
Felülete: Sima.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.


Exkluzív, igényes formájú betűkre lenne szükséged tetszőleges felirat elkészítéséhez? Válassz a GABI dekorációs betűk kínálatából! A terméklapon szereplő "0" számjegy mellett a többi számot, valamint a teljes magyar ABC összes fontos 20 cm magasságú nagybetűjét megtalálod ebben a termék kategóriában! A GABI egy olyan dekorációs betűkészlet, melyet a kiváló minőség mellett, többféle magassági méretben és nagyon kedvező áron kínálunk vásárlóinknak. Dekoratív, igényes feliratok készíthetők ezekkel a betűkkel könnyen és egyszerűen. Felhasználásuknak csak a képzelet szab határt! Anyaga: Depron.A számjegy magassága: 20 cm.A számjegy vastagsága: 9 mm.A számjegy színe: hófehér.Felülete: Sima.Festhető: Vízbázisú festékekkel.

Bővebb leírás

Értékelés:  

478 Ft‎

Minimális rendelési egység a termékből 1

Minusz gomb Plusz gomb

Néhány szóban a termékről

Exkluzív, igényes formájú betűkre lenne szükséged tetszőleges felirat elkészítéséhez? Válassz a GABI dekorációs betűk kínálatából! A terméklapon szereplő "0" számjegy mellett a többi számot, valamint a teljes magyar ABC összes fontos 20 cm magasságú nagybetűjét megtalálod ebben a termék kategóriában!


A GABI egy olyan dekorációs betűkészlet, melyet a kiváló minőség mellett, többféle magassági méretben és nagyon kedvező áron kínálunk vásárlóinknak. Dekoratív, igényes feliratok készíthetők ezekkel a betűkkel könnyen és egyszerűen. Felhasználásuknak csak a képzelet szab határt!


A terméklapon szereplő nulla számjegy:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ebből a betűkészletből egy 40-es szám így néz ki:

2-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék kategóriában minden betűt, számot, írásjelet megtalálsz:


Ezek a betűk hófehér színű Depron polisztirolból készülnek. Vízbázisú festékkel tetszőleges színűre festhetők és igény szerint egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. Rögzítésük a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalú ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik betű hova kerüljön a falon. Felhelyezheted, a betűket vonalban, hullámosan, ívesen, vagy akár függőlegesen is, saját ötleteid alapján. Legyél kreatív!


Néhány szó a betűk méreteiről:

A GABI betűk többféle magassági mérettel vásárolhatók. Az ebben a kategóriában szereplő betűk ékezet nélküli magassága 20 cm. Ha ettől eltérő magasságú betűre lenne szükséged, akkor a termék fő kategóriájában tudsz más méretet választani. A kategóriában szereplő további betűk esetleges apróbb magassági eltérései a betűk eltérő formája miatt természetes. Ha olyan méretű betűt keresel mely nem szerepel a kategóriákban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

A feltüntetett ár betűnként értendő! A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből mennyire van szükséged a feliratokhoz és minden betűből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba!

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

A terméklapon szereplő GABI "0" dekorációs számjegy gondos csomagolásban kerül a csomagba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során, hogy a termékek sérülésmentesen érkezzenek meg hozzád.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha kedveled, vagy megosztod a terméklapot a közösségi oldalakon! Ezzel sokat segíthetsz! Ne feledd, hogy egy Facebook megosztásért akár kedvezmény is járhat!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!
 

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Szerzői értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő 20 cm magas dekorációs "0" számjegy a gabi termékcsaládból. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Számít a véleményed!

    20 cm magas dekorációs "0" számjegy a GABI termékcsaládból.

    20 cm magas dekorációs "0" számjegy a GABI termékcsaládból.