20 cm magas "P" betű a népszerű LOVE termékcsaládból.

X20-LOVE-P-M20

Új


Anyaga: XPS keményhab.
A betű magassága: 20 cm.
A betű vastagsága: 2 cm.
A betű színe: Anyagában rózsaszínű.
Felülete: Sima.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.


Népszerű, könnyed vonalvezetésű dekorációs betűkre lenne szükséged felirat elkészítéséhez? Válassz a LOVE habbetűk kínálatából! A terméklapon szereplő nagy "P" betű mellett a teljes magyar ABC összes fontos 20 cm magasságú nagybetűjét keresd ebben a kategóriában! A LOVE egy olyan népszerű dekorációs betűkészlet, melyet a kiváló minőség mellett, többféle magassági méretben és kedvező áron kínálunk vásárlóinknak. Anyaga: XPS keményhab.A betű magassága: 20 cm.A betű vastagsága: 2 cm.A betű színe: Anyagában rózsaszínű.Felülete: Sima.Festhető: Vízbázisú festékekkel.

Bővebb leírás

Értékelés:  

Akció!

547 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Népszerű, könnyed vonalvezetésű dekorációs betűkre lenne szükséged felirat elkészítéséhez? Válassz a LOVE habbetűk kínálatából! A terméklapon szereplő nagy "P" betű mellett a teljes magyar ABC összes fontos 20 cm magasságú nagybetűjét keresd ebben a kategóriában!


A LOVE egy olyan népszerű dekorációs betűkészlet, melyet a kiváló minőség mellett, többféle magassági méretben és kedvező áron kínálunk vásárlóinknak.


A terméklapon szereplő P betű:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék kategóriában minden fontos nagybetűt megtalálsz:


Ezek a betűk rózsaszínű 2 centiméter vastagságú polisztirolból készülnek. Vízbázisú festékkel tetszőleges színűre festhetők és igény szerint egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. Rögzítésük a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalú ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik betű hova kerüljön a falon. Felhelyezheted, a betűket vonalban, hullámosan, ívesen, vagy akár függőlegesen is, saját ötleteid alapján. Legyél kreatív!


Néhány szó a betűk méreteiről:

A LOVE habbetűk többféle magassági mérettel vásárolhatók. Az ebben a kategóriában szereplő betűk ékezet nélküli magassága 20 cm. Ha ettől eltérő magasságú betűre lenne szükséged, akkor a termék fő kategóriájában tudsz ettől eltérő méretet választani. A kategóriában szereplő további betűk esetleges apróbb magassági eltérései a betűk eltérő formája miatt természetes. Ha olyan méretű betűt keresel mely nem szerepel a kategóriákban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

A feltüntetett ár betűnként értendő! A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből mennyire van szükséged a feliratokhoz és minden betűből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba!

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

A terméklapon szereplő LOVE "P" dekorációs habbetű gondos csomagolásban kerül a csomagba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során, hogy a termékek sérülésmentesen érkezzenek meg hozzád.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha kedveled, vagy megosztod a terméklapot a közösségi oldalakon! Ezzel sokat segíthetsz! Ne feledd, hogy egy Facebook megosztásért akár kedvezmény is járhat!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!
 

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Szerzői értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő 20 cm magas "p" betű a népszerű love termékcsaládból. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    20 cm magas "P" betű a népszerű LOVE termékcsaládból.

    20 cm magas "P" betű a népszerű LOVE termékcsaládból.