Előző

Következő

30 cm magas dekorációs "X" betű a GABI termékcsaládból.

D9-GABI-X-M30

Új


Anyaga: Depron.
A betű magassága: 30 cm.
A betű vastagsága: 9 mm.
A betű színe: hófehér.
Felülete: Sima.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.


Exkluzív, igényes formájú betűkre lenne szükséged tetszőleges felirat elkészítéséhez? Válassz a GABI dekorációs betűk kínálatából! A terméklapon szereplő nagy "X" betű mellett a teljes magyar ABC összes fontos 30 cm magasságú nagybetűjét megtalálod ebben a termék kategóriában! A GABI egy olyan dekorációs betűkészlet, melyet a kiváló minőség mellett, többféle magassági méretben és nagyon kedvező áron kínálunk vásárlóinknak. Dekoratív, igényes feliratok készíthetők ezekkel a betűkkel könnyen és egyszerűen. Felhasználásuknak csak a képzelet szab határt! Anyaga: Depron.A betű magassága: 30 cm.A betű vastagsága: 9 mm.A betű színe: hófehér.Felülete: Sima.Festhető: Vízbázisú festékekkel.

Bővebb leírás

732 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Exkluzív, igényes formájú betűkre lenne szükséged tetszőleges felirat elkészítéséhez? Válassz a GABI dekorációs betűk kínálatából! A terméklapon szereplő nagy "X" betű mellett a teljes magyar ABC összes fontos 30 cm magasságú nagybetűjét megtalálod ebben a termék kategóriában!


A GABI egy olyan dekorációs betűkészlet, melyet a kiváló minőség mellett, többféle magassági méretben és nagyon kedvező áron kínálunk vásárlóinknak. Dekoratív, igényes feliratok készíthetők ezekkel a betűkkel könnyen és egyszerűen. Felhasználásuknak csak a képzelet szab határt!


A terméklapon szereplő X betű:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ezekből a betűkből egy XÉNIA név felirat így néz ki:

2-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék kategóriában minden betűt, számot, írásjelet megtalálsz:

3-as számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ezek a betűk hófehér színű Depron polisztirolból készülnek. Vízbázisú festékkel tetszőleges színűre festhetők és igény szerint egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. Rögzítésük a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalú ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik betű hova kerüljön a falon. Felhelyezheted, a betűket vonalban, hullámosan, ívesen, vagy akár függőlegesen is, saját ötleteid alapján. Legyél kreatív!


Néhány szó a betűk méreteiről:

A GABI betűk többféle magassági mérettel vásárolhatók. Az ebben a kategóriában szereplő betűk ékezet nélküli magassága 30 cm. Ha ettől eltérő magasságú betűre lenne szükséged, akkor a termék fő kategóriájában tudsz más méretet választani. A kategóriában szereplő további betűk esetleges apróbb magassági eltérései a betűk eltérő formája miatt természetes. Ha olyan méretű betűt keresel mely nem szerepel a kategóriákban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

A feltüntetett ár betűnként értendő! A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből mennyire van szükséged a feliratokhoz és minden betűből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba!

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

A terméklapon szereplő GABI "X" dekorációs betű gondos csomagolásban kerül a csomagba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során, hogy a termékek sérülésmentesen érkezzenek meg hozzád.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha kedveled, vagy megosztod a terméklapot a közösségi oldalakon! Ezzel sokat segíthetsz! Ne feledd, hogy egy Facebook megosztásért akár kedvezmény is járhat!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!
 

Értékelések az itt látható termékről.

Ehhez a termékhez még nem írtak értékelést.

Írj értékelést erről a termékről:

30 cm magas dekorációs "X" betű a GABI termékcsaládból.

30 cm magas dekorációs "X" betű a GABI termékcsaládból.


Anyaga: Depron.
A betű magassága: 30 cm.
A betű vastagsága: 9 mm.
A betű színe: hófehér.
Felülete: Sima.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.