Előző

Következő

30 cm magas "D" betű a népszerű LOVE termékcsaládból.

X20-LOVE-D-M30

Új


Anyaga: XPS keményhab.
A betű magassága: 30 cm.
A betű vastagsága: 2 cm.
A betű színe: Anyagában rózsaszínű.
Felülete: Sima.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.


Népszerű, könnyed vonalvezetésű dekorációs betűkre lenne szükséged felirat elkészítéséhez? Válassz a LOVE habbetűk kínálatából! A terméklapon szereplő nagy "D" betű mellett a teljes magyar ABC összes fontos 30 cm magasságú nagybetűjét keresd ebben a kategóriában! A LOVE egy olyan népszerű dekorációs betűkészlet, melyet a kiváló minőség mellett, többféle magassági méretben és kedvező áron kínálunk vásárlóinknak. Anyaga: XPS keményhab.A betű magassága: 30 cm.A betű vastagsága: 2 cm.A betű színe: Anyagában rózsaszínű.Felülete: Sima.Festhető: Vízbázisú festékekkel.

Bővebb leírás

863 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Népszerű, könnyed vonalvezetésű dekorációs betűkre lenne szükséged felirat elkészítéséhez? Válassz a LOVE habbetűk kínálatából! A terméklapon szereplő nagy "D" betű mellett a teljes magyar ABC összes fontos 30 cm magasságú nagybetűjét keresd ebben a kategóriában!


A LOVE egy olyan népszerű dekorációs betűkészlet, melyet a kiváló minőség mellett, többféle magassági méretben és kedvező áron kínálunk vásárlóinknak.


A terméklapon szereplő D betű:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék kategóriában minden fontos nagybetűt megtalálsz:

2-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ezek a betűk rózsaszínű 2 centiméter vastagságú polisztirolból készülnek. Vízbázisú festékkel tetszőleges színűre festhetők és igény szerint egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. Rögzítésük a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalú ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik betű hova kerüljön a falon. Felhelyezheted, a betűket vonalban, hullámosan, ívesen, vagy akár függőlegesen is, saját ötleteid alapján. Legyél kreatív!


Néhány szó a betűk méreteiről:

A LOVE habbetűk többféle magassági mérettel vásárolhatók. Az ebben a kategóriában szereplő betűk ékezet nélküli magassága 30 cm. Ha ettől eltérő magasságú betűre lenne szükséged, akkor a termék fő kategóriájában tudsz ettől eltérő méretet választani. A kategóriában szereplő további betűk esetleges apróbb magassági eltérései a betűk eltérő formája miatt természetes. Ha olyan méretű betűt keresel mely nem szerepel a kategóriákban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

A feltüntetett ár betűnként értendő! A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből mennyire van szükséged a feliratokhoz és minden betűből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba!

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

A terméklapon szereplő LOVE "D" dekorációs habbetű gondos csomagolásban kerül a csomagba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során, hogy a termékek sérülésmentesen érkezzenek meg hozzád.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha kedveled, vagy megosztod a terméklapot a közösségi oldalakon! Ezzel sokat segíthetsz! Ne feledd, hogy egy Facebook megosztásért akár kedvezmény is járhat!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!
 

Értékelések az itt látható termékről.

Ehhez a termékhez még nem írtak értékelést.

Írj értékelést erről a termékről:

30 cm magas "D" betű a népszerű LOVE termékcsaládból.

30 cm magas "D" betű a népszerű LOVE termékcsaládból.


Anyaga: XPS keményhab.
A betű magassága: 30 cm.
A betű vastagsága: 2 cm.
A betű színe: Anyagában rózsaszínű.
Felülete: Sima.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.