Előző

Következő

Józsefet, Máriát és a kis Jézust ábrázoló festhető dekoráció

D6-JMJ

Új


Két önálló elemből áll.
Anyaga: Depron.
Vastagsága: 6 mm
Magassága: 16,5 cm.
Szélessége: 23,5 cm.
Színe: hófehér.


József, Mária és a kis Jézus. Két független elemből álló, Depron keményhab anyagból készült festhető dekoráció. Felhasználási tipp: A kategóriában szereplő többi elemmel együtt a betlehemi jelenet része. Ötletes és nagyon kedvező áru témához kötődő festhető dekoráció. Vízbázisú festékkel festhető, vagy egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Két önálló elemből áll.Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mmMagassága: 16,5 cm.Szélessége: 23,5 cm.Színe: hófehér.

Bővebb leírás

Értékelés:  

275 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

József, Mária és a kis Jézus. Két független elemből álló, Depron keményhab anyagból készült festhető dekoráció.


Felhasználási tipp: A kategóriában szereplő többi elemmel együtt a betlehemi jelenet része. Ötletes és nagyon kedvező áru témához kötődő festhető dekoráció. Vízbázisú festékkel festhető, vagy egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető!

A dekoráció magassága 16,5 cm, szélessége pedig 23,5 cm. Ne feledd, hogy a kategóriában a Betlehemhez tartozó többi szereplő is megtalálható! Sőt, lehetőséged van a témához tartozó összes dekorációs elem megvásárlására egyben is! Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

Ha olyan dekorációkat keresel, mely a Betlehemen kívül a karácsonyi ünnephez tartozik, akkor néz körül a karácsonyi habfigurák, vagy a festhető karácsonyi habfigurák kategóriájában.

A terméklapon szereplő Józsefet, Máriát és a kis Jézust ábrázoló Depron anyagból készült festhető dekoráció gondos csomagolásban kerül a dobozba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során.


Kreatív ötletekkel díszíthető!

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő józsefet, máriát és a kis jézust ábrázoló festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Józsefet, Máriát és a kis Jézust ábrázoló festhető dekoráció

    Józsefet, Máriát és a kis Jézust ábrázoló festhető dekoráció