Betlehemi tabló. 15 figura az egységcsomagban!

D6-BETTAB

Új


Minden szereplő együtt!
Anyaga: Depron.
Vastagsága: 6 mm.
Magassága: vegyes.
Szélessége: vegyes.
Összes elemszám: 15 db.
Színe: hófehér.
Háttér nélkül, csak a figurák!


Betlehemi tabló. Depron keményhab anyagból készült festhető dekorációs csomag. Felhasználási tipp: A kategóriában szereplő összes figurát tartalmazza. Most együtt is megvásárolható!. Ötletes és nagyon kedvező áru témához kötődő festhető dekorációk. Vízbázisú festékkel festhető, vagy egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Minden szereplő együtt!Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mm.Magassága: vegyes.Szélessége: vegyes.Összes elemszám: 15 db.Színe: hófehér.Háttér nélkül, csak a figurák!

Bővebb leírás

Értékelés:  

Akció!

2 281 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Betlehemi tabló. Depron keményhab anyagból készült festhető dekorációs csomag.


Felhasználási tipp: A kategóriában szereplő összes figurát tartalmazza. Most együtt is megvásárolható!. Ötletes és nagyon kedvező áru témához kötődő festhető dekorációk. Vízbázisú festékkel festhető, vagy egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető!

A képen látható figurákat egy 1 méter széles és 50 cm magas területen rendeztük el. A képen 15 db figura szerepel. Lássuk őket sorban:

A tabló elemei:

 • 5 db Betlehemi csillag
 • 1 db Betlehemi hullócsillag
 • 1 db Teve
 • Háromkirályok (3 db király figura)
 • 1 db Szamár
 • 1 db Bárány
 • 1 db Fenyő motívum (háttér elem)
 • József, Mária és a kis Jézus motívum (2 db elem)

Ne feledd, hogy a tablón szereplő összes figurát lehetőséged van külön, önállóan is megvásárolni. Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

Ha olyan dekorációkat keresel, mely a Betlehemen kívül a karácsonyi ünnephez tartozik, akkor néz körül a karácsonyi habfigurák, vagy a festhető karácsonyi habfigurák kategóriájában.

A terméklapon szereplő Depron anyagból készült betlehemi tabló gondos csomagolásban kerül a dobozba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során.


Kreatív ötletekkel díszíthető!

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Szerzői értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi tabló. 15 figura az egységcsomagban! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

  Írj értékelést erről a termékről:

  Betlehemi tabló. 15 figura az egységcsomagban!

  Betlehemi tabló. 15 figura az egységcsomagban!