Következő

Vivi felhőcske többféle választható méretben gyerekszoba dekorációnak!

Új


Anyaga: Depron.
Szélessége: Választható!
Vastagsága: 6 mm.
Felülete: Sima.
Színe: Hófehér.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.


Egyedi ötletre lenne szükséged, hogy mivel dekoráld a gyerekszobát? Válassz a felhőcskék kínálatából! A terméklapon szereplő és többféle méretben kapható "Vivi" felhő mellett többféle formát találsz a felhőcskék kategóriájában! A terméklapokon szereplő felhőcskék egy olyan új dekorációs termékcsaládot képviselnek, melyet a kiváló minőség mellett, többféle méretben és nagyon kedvező áron kínálunk a vásárlóink számára. A felhők vonalvezetése könnyed és választékos, ezért dekoratív díszei lehetnek a gyerekszobáknak, de felhasználhatók háttér dekorációként egyéni ötletek alapján máshol is. Anyaga: Depron.Szélessége: Választható!Vastagsága: 6 mm.Felülete: Sima.Színe: Hófehér.Festhető: Vízbázisú festékekkel.

Bővebb leírás

208 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Egyedi ötletre lenne szükséged, hogy mivel dekoráld a gyerekszobát? Válassz a felhőcskék kínálatából! A terméklapon szereplő és többféle méretben kapható "Vivi" felhő mellett többféle formát találsz a felhőcskék kategóriájában!


A terméklapokon szereplő felhőcskék egy olyan új dekorációs termékcsaládot képviselnek, melyet a kiváló minőség mellett, többféle méretben és nagyon kedvező áron kínálunk a vásárlóink számára. A felhők vonalvezetése könnyed és választékos, ezért dekoratív díszei lehetnek a gyerekszobáknak, de felhasználhatók háttér dekorációként egyéni ötletek alapján máshol is.


A terméklapon szereplő "Vivi" dekorációs felhőcske:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ezek a felhők 6 mm vastagságú Depron polisztirolból készülnek. Vízbázisú festékkel tetszőleges színűre festhetők és egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. Rögzítésük a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalú ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik felhő hova kerüljön a falon, saját ötleteid alapján. Legyél kreatív!


Néhány szó a felhők méreteiről:

A felhőcskék szélessége és magassága előre meghatározott arányt követ, hogy a formája kis és nagyobb méretben is mindig hasonló maradjon. A felhő szélességét, a "Szélesség" nevű legördülő menü segítségével tudod választani. Az ár természetesen a választott méretezés szerint változik és mindig egy darabra vonatkozik. Az egyes szélességekhez tartozó magassági méreteket az alábbi táblázatban találod:


A "Vivi" felhőcske méretei.
Ha a szélességAkkor a magasságÉs az ár így
20 cm 11,9 cm 208 Ft
25 cm 14,9 cm 294 Ft
30 cm 17,8 cm 407 Ft
35 cm 20,8 cm 527 Ft
40 cm 23,8 cm 668 Ft


A vásárlás előtt gondold ki, melyik felhőből mennyire és milyen méretűre van szükséged! Minden formából és méretből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba!

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

A terméklapon szereplő "Vivi" dekorációs felhő gondos csomagolásban kerül a csomagba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során, hogy a termékek sérülésmentesen érkezzenek meg hozzád.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha kedveled, vagy megosztod a terméklapot a közösségi oldalakon! Ezzel sokat segíthetsz! Ne feledd, hogy egy Facebook megosztásért akár kedvezmény is járhat!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!
 

Értékelések az itt látható termékről.

Ehhez a termékhez még nem írtak értékelést.

Írj értékelést erről a termékről:

Vivi felhőcske többféle választható méretben gyerekszoba dekorációnak!

Vivi felhőcske többféle választható méretben gyerekszoba dekorációnak!


Anyaga: Depron.
Szélessége: Választható!
Vastagsága: 6 mm.
Felülete: Sima.
Színe: Hófehér.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.