Mici felhőcske.

Új

„Mici” felhőcske fehér színben, többféle választható méretben, gyerekszoba dekorációnak!

Bővebb leírás

Értékelés:  

230 Ft‎

Minimális rendelési egység a termékből 1

Plusz gomb Minusz gomb

Néhány szóban a termékről

A felhőcske 0.6 cm vastagságú Depron polisztirolból készül, ami egy fehér színű keményhab alapanyag. Vízzel hígítható festékkel tetszőleges színűre festhető és egyéb technikákkal változatos módon díszíthető! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termék, felületkezelést nem tartalmaz. Rögzítése a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalas ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! A „Mici” felhőcske alapértelmezett szélessége 20 cm. Ha nagyobb méretűre lenne szükséged, akkor a legördülő menü segítségével tudsz nagyobb szélességi méretet is választani. A szélesség és magasság előre meghatározott arányt követ, hogy a forma kis és nagyobb méretben is mindig hasonló maradjon. Az ár természetesen a választott méret szerint változik. Minden szükséges méretből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba.

A „Mici” felhőcske megvásárolható méretei és árai:
Ha a szélességAkkor a magasságÉs az ár így
20 cm11.9 cm230 Ft
25 cm14.8 cm325 Ft
30 cm17.8 cm450 Ft
35 cm20.8 cm580 Ft
40 cm23.7 cm740 Ft

Így néz ki a terméklapon szereplő „Mici” dekorációs felhőcske:

„Mici” felhőcske gyerekszoba dekoráció.

Kattints bármelyik felhőre a képen!

Felhőcskék gyerekszobába dekorációnak! Vivi felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Lili felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Kivi felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Cini felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Biri felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Lizi felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Niki felhőcske gyerekszoba dekorációnak.  Pici felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Tini felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Mici felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Esőcsepp a felhőcskékhez gyerekszoba dekorációnak. Felhőcske esőcseppekkel gyerekszoba dekorációnak.

Részletes termékadatlap

Terméktípus Gyerekszoba dekoráció.
A termék alapanyaga Depron.
Milyen magas? 12 cm
Milyen széles? 20 cm
Milyen vastag? 0.6 cm
Kialakítás, forma Sík lapból kivágott.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Milyen színű? Fehér.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Rendelhető egyedi méretben? Igen, a legördülő menü segítségével többféle méret közül tudsz választani.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Hogyan tudom rögzíteni a falra? Legegyszerűbben kétoldalas ragasztó használatával.
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy ezek a termékek 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! A terméknek méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!


Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő mici felhőcske többféle választható méretben gyerekszoba dekorációnak! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

Számít a véleményed!

Mici felhőcske.

Mici felhőcske.