Esőcsepp a felhőcskék mellé!

Új

Választottál a felhőcskék közül? Szuper! Ha esőcsepp alakú dekorációt keresel melléjük, akkor itt tudod megvásárolni. Öt féle magassági méret közül tudsz a felhőcskék mellé esőcsepp formát választani.

Bővebb leírás

Értékelés:  

70 Ft‎

Minimális rendelési egység a termékből 1

Plusz gomb Minusz gomb

Néhány szóban a termékről

A terméklapon megvásárolható esőcsepp alakú dekoráció 0.6 cm vastagságú Depron polisztirolból készül, ami egy fehér színű keményhab alapanyag. Vízzel hígítható festékkel tetszőleges színűre festhető és egyéb technikákkal változatos módon díszíthető! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termék, felületkezelést nem tartalmaz. Rögzítése a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalas ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! A legördülő menü segítségével lehetőséged van többféle méretet is választani. A szélesség és magasság előre meghatározott arányt követ, hogy a forma kis és nagyobb méretben is mindig hasonló maradjon. Az ár természetesen a választott méret szerint változik. Minden szükséges méretű termékből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba.

A felhők mellé vásárolható esőcsepp méretei és árai:
Ha a magasságAkkor a szélességÉs az ár így
5 cm3.6 cm60 Ft
6 cm4.3 cm70 Ft
7 cm5 cm80 Ft
8 cm5.7 cm90 Ft
9 cm6.4 cm100 Ft

Így néz ki a terméklapon szereplő esőcsepp alakú dekoráció:

Esőcsepp alakú dekoráció a felhőcskék mellé.

Így néz ki az esőcsepp, ha a megfelelő méretű felhőcskével kombinálod:

Esőcsepp alakú dekoráció felhővel.

Kattints bármelyik felhőre a képen!

Felhőcskék gyerekszobába dekorációnak! Vivi felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Lili felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Kivi felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Cini felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Biri felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Lizi felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Niki felhőcske gyerekszoba dekorációnak.  Pici felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Tini felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Mici felhőcske gyerekszoba dekorációnak. Esőcsepp a felhőcskékhez gyerekszoba dekorációnak. Felhőcske esőcseppekkel gyerekszoba dekorációnak.

Részletes termékadatlap

Terméktípus Gyerekszoba dekoráció.
A termék alapanyaga Depron.
Milyen magas? 6 cm
Milyen széles? 5 cm
Milyen vastag? 0.6 cm
Kialakítás, forma Sík lapból kivágott.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Milyen színű? Fehér.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Rendelhető egyedi méretben? Igen, a legördülő menü segítségével többféle méret közül tudsz választani.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Hogyan tudom rögzíteni a falra? Legegyszerűbben kétoldalas ragasztó használatával.
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy ezek a termékek 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! A terméknek méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!


Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő esőcsepp alakú dekoráció többféle választható méretben a felhőcskék mellé! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

Számít a véleményed!

Esőcsepp a felhőcskék mellé!

Esőcsepp a felhőcskék mellé!