Előző

Esőcsepp alakú dekoráció többféle választható méretben a felhőcskék mellé!

Új


Anyaga: Depron.
Magassága: Választható!
Vastagsága: 6 mm.
Felülete: Sima.
Színe: Hófehér.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.


Választottál a felhőcskék közül? Szuper! Ha esőcsepp alakú dekorációt keresel melléjük, akkor jó helyen jársz! Öt féle magassági méret közül tudsz a felhőcskék mellé esőcsepp formát választani. Ezek az esőcsepp alakú dekorációk 6 mm vastagságú Depron polisztirolból készülnek. Vízbázisú festékkel tetszőleges színűre festhetők és egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. Rögzítésük a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalú ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik csepp forma hova kerüljön a falon, saját ötleteid alapján. Legyél kreatív! Anyaga: Depron.Magassága: Választható!Vastagsága: 6 mm.Felülete: Sima.Színe: Hófehér.Festhető: Vízbázisú festékekkel.

Bővebb leírás

Értékelés:  

60 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Választottál a felhőcskék közül? Szuper! Ha esőcsepp alakú dekorációt keresel melléjük, akkor jó helyen jársz! Öt féle magassági méret közül tudsz a felhőcskék mellé esőcsepp formát választani.


Ezek az esőcsepp alakú dekorációk 6 mm vastagságú Depron polisztirolból készülnek. Vízbázisú festékkel tetszőleges színűre festhetők és egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. Rögzítésük a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalú ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik csepp forma hova kerüljön a falon, saját ötleteid alapján. Legyél kreatív!


A terméklapon szereplő esőcsepp alakú dekoráció:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Így néz ki, ha a megfelelő méretű felhőcskével kombinálod:

2-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A vásárlás előtt gondold ki, melyik csepp formából mennyire és milyen méretűre van szükséged! Minden formából és méretből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba!

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

A terméklapon szereplő esőcsepp alakú dekorációs gondos csomagolásban kerül a csomagba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során, hogy a termékek sérülésmentesen érkezzenek meg hozzád.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha kedveled, vagy megosztod a terméklapot a közösségi oldalakon! Ezzel sokat segíthetsz! Ne feledd, hogy egy Facebook megosztásért akár kedvezmény is járhat!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!
 

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő esőcsepp alakú dekoráció többféle választható méretben a felhőcskék mellé! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Esőcsepp alakú dekoráció többféle választható méretben a felhőcskék mellé!

    Esőcsepp alakú dekoráció többféle választható méretben a felhőcskék mellé!