Előző

Következő

Szaloncukor alakú festhető karácsonyi dekoráció

Új


Anyaga: Depron.
Magassága: választható!
Vastagsága: 6 mm.
Színe: hófehér.


Szaloncukor alakú karácsonyi dekoráció Depron keményhab anyagból. Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező áru karácsonyfadísz, dekoráció. Vízbázisú festékkel festhető, vagy egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján. Anyaga: Depron.Magassága: választható!Vastagsága: 6 mm.Színe: hófehér.

Bővebb leírás

Értékelés:  

57 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Vásárolj többet most olcsóbban!
MennyiségKedvezmény
5 db-tól 4%
10 db-tól 8%
50 db-tól 15%
100 db-tól 25%

Szaloncukor alakú karácsonyi dekoráció Depron keményhab anyagból.


Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező áru karácsonyfadísz, dekoráció. Vízbázisú festékkel festhető, vagy egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján.

A szaloncukor alakú dekoráció magasságát a legördülő menü segítségével tudod kiválasztani! Az ár a kiválasztott méret szerint változik. A szaloncukor mellett sok más ünnepi dekoráció is található a kategóriában, érdemes tehát körülnézni.


A terméklapon szereplő szaloncukor alakú karácsonyi dekoráció:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ha olyan karácsonyfadíszt keresel, mely hungarocell anyagból készült, akkor nézz körül a karácsonyi habfigurák kategóriájában.

Ez a szaloncukor alakú Depron anyagból készült festhető dekoráció nincs darabonként csomagolva, hogy ezzel is védjük környezetünket. Ha mégis szükséges lenne erre, akkor az ügyfélszolgálattól kérhetsz árajánlatot a cikkszám ismeretében.


Kreatív ötletekkel díszíthető!

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő szaloncukor alakú festhető karácsonyi dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Szaloncukor alakú festhető karácsonyi dekoráció

    Szaloncukor alakú festhető karácsonyi dekoráció