Nagy Z habbetű a Gabi termékcsaládból, elegáns feliratok készítéséhez.

Az elegánsan szép vonalvezetésű Gabi betű termékcsaládot exkluzív, igényes feliratok elkészítéséhez ajánljuk.

A terméklapon szereplő nagy Z habbetűt többféle magassági méretben is meg tudod vásárolni. A Gabi habbetűkből a magyar ábécé összes nyomtatott nagybetűjét, a számokat és az írásjeleket is megtalálod a termék kategóriájában!

Bővebben
Cikkszám:
Állapot:
Új
Értékelés:  
Aktuális: óta.
1 Értékelés
Ártörténet

307 Ft‎

Minimális rendelési egység a termékből 1

Magasság

Plusz gomb Minusz gomb

Hogy juthat el hozzád a legolcsóbban?

Hogy juthat el hozzád a legolcsóbban?

Néhány szóban a termékről.

A kategóriában található Gabi betűk Depron alapanyagból készülnek, ami egy 0.9 cm vastagságú fehér színű polisztirol keményhab.

A legördülő menü segítségével lehetőséged van a terméklapon szereplő nagy Z habbetűt öt féle magassági méretben is megvásárolni. A kiválasztott magassági méret az ékezet nélküli nagybetű magasságát jelenti. Természetesen a habbetű ára az általad kiválasztott méret szerint változik. A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből hány darabra van szükséged és a megfelelő darabszámot minden betűből tedd a kosárba.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a termékekkel kapcsolatban felületkezelést és festést nem tudunk vállalni, csak a betűk elkészítését. Ha magad szeretnéd ezeket a megvásárolt polisztirol habbetűket lefesteni, akkor vízzel hígítható festéket kell használnod.

Mutatunk a terméklapon megvásárolható habbetűről egy nagyobb képet is:

Nagy Z habbetű a Gabi termékcsaládból, elegáns feliratok készítéséhez.
Így néz ki a nagy Z habbetű.

Gabi habbetűkből összeállított ZELMA név felirat.
A betűt felhasználva pedig ilyen egy ZELMA név felirat.

A könnyebb navigáció érdekében összegyűjtöttük egy képre az összes Love betűt, számot, írásjelet. Bármelyikre rá tudsz kattintani!

Gabi habbetűk
A Gabi habbetűkből csak nyomtatott nagybetűk kaphatók.
A habbetű a Gabi termékcsaládból. Á habbetű a Gabi termékcsaládból. B habbetű a Gabi termékcsaládból. C habbetű a Gabi termékcsaládból. D habbetű a Gabi termékcsaládból. E habbetű a Gabi termékcsaládból. É habbetű a Gabi termékcsaládból. F habbetű a Gabi termékcsaládból. G habbetű a Gabi termékcsaládból. H habbetű a Gabi termékcsaládból. I habbetű a Gabi termékcsaládból. Í habbetű a Gabi termékcsaládból. J habbetű a Gabi termékcsaládból. K habbetű a Gabi termékcsaládból. L habbetű a Gabi termékcsaládból. M habbetű a Gabi termékcsaládból. N habbetű a Gabi termékcsaládból. O habbetű a Gabi termékcsaládból. Ó habbetű a Gabi termékcsaládból. Ö habbetű a Gabi termékcsaládból. Ő habbetű a Gabi termékcsaládból. P habbetű a Gabi termékcsaládból. R habbetű a Gabi termékcsaládból. S habbetű a Gabi termékcsaládból. T habbetű a Gabi termékcsaládból. U habbetű a Gabi termékcsaládból. Ú habbetű a Gabi termékcsaládból. Ü habbetű a Gabi termékcsaládból. Ű habbetű a Gabi termékcsaládból. V habbetű a Gabi termékcsaládból. W habbetű a Gabi termékcsaládból. X habbetű a Gabi termékcsaládból. Y habbetű a Gabi termékcsaládból. Z habbetű a Gabi termékcsaládból. 0-ás számjegy a Gabi termékcsaládból. 1-es számjegy a Gabi termékcsaládból. 2-es számjegy a Gabi termékcsaládból. 3-as számjegy a Gabi termékcsaládból. 4-es számjegy a Gabi termékcsaládból. 5-ös számjegy a Gabi termékcsaládból. 6-os számjegy a Gabi termékcsaládból. 7-es számjegy a Gabi termékcsaládból. 8-as számjegy a Gabi termékcsaládból. 9-es számjegy a Gabi termékcsaládból. Pont írásjel a Gabi termékcsaládból. Vessző írásjel a Gabi termékcsaládból. Felkiáltójel a Gabi termékcsaládból. Kérdőjel a Gabi termékcsaládból. & habbetű a Gabi termékcsaládból. Szív forma a Gabi termékcsaládból.

Részletes termékadatlap

Terméktípus?
Gabi habbetű.
A termék alapanyaga
Depron.
Milyen magas?
10 cm
Milyen széles?
7 cm
Milyen vastag?
0.9 cm
Kialakítás, forma?
Sík lapból kivágott.
Milyen a felülete?
Homogén, egyenletes.
Milyen színű?
Fehér.
Festhető más színűre?
Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Csak nyomtatott nagybetű kapható?
Igen, ebből a betűtípusból nem készülnek kisbetűk.
Rendelhető egyedi méretben?
Igen, a legördülő menü segítségével többféle méret közül tudsz választani.
Mennyire törékeny?
Óvatos bánásmódot igényel.
Mire kell figyelni a felhasználás során?
Figyelj, hogy ezek a termékek 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog?
Igen! A betűk méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.
Magasság - szélesség arány
0.654
A termék cikkszáma?
A termék ára?

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2022-12-10


Kedves látogatónk!


Ebben a kategóriában olyan habbetűket találsz, amit elegáns, exkluzív feliratok elkészítéséhez ajánlunk. Minden betűt négyféle magassági méretben van lehetőséged megvásárolni, de egyedi méreteket is el tudunk készíteni. A terméklapon látható nagy Z habbetű mellett, a kategóriában többi betűt, számot és írásjeleket is megtalálod!

Számít a véleményed!

Nagy Z habbetű a Gabi termékcsaládból, elegáns feliratok készítéséhez.

Nagy Z habbetű a Gabi termékcsaládból, elegáns feliratok készítéséhez.

  • Hány csillaggal értékelnéd ezt a terméket?