9-es számjegy a Gabi termékcsaládból, elegáns feliratok készítéséhez.

Az elegánsan szép vonalvezetésű Gabi betű termékcsaládot exkluzív, igényes feliratok elkészítéséhez ajánljuk.

A terméklapon szereplő 9-es számjegyet többféle magassági méretben is meg tudod vásárolni. A Gabi habbetűkből az összes további számjegyet, a magyar ábécé összes nyomtatott nagybetűjét és az írásjeleket is megtalálod a termék kategóriájában!

Bővebben
Cikkszám:
Állapot:
Új
Értékelés:  
Aktuális: óta.
1 Értékelés
Ártörténet

307 Ft‎

Minimális rendelési egység a termékből 1

Magasság

Plusz gomb Minusz gomb

Hogy juthat el hozzád a legolcsóbban?

Válaszd a Posta Pontot és a SimplePay-t!

Néhány szóban a termékről.

A kategóriában található Gabi számjegyek és betűk Depron alapanyagból készülnek, ami egy 0.9 cm vastagságú fehér színű polisztirol keményhab.

A legördülő menü segítségével lehetőséged van a terméklapon szereplő 9-es számjegyet öt féle magassági méretben is megvásárolni. Természetesen a számjegy ára az általad kiválasztott méret szerint változik. A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből-számjegyből hány darabra van szükséged és a megfelelő darabszámot minden termékből tedd a kosárba.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a termékekkel kapcsolatban felületkezelést és festést nem tudunk vállalni, csak a betűk és számok elkészítését. Ha magad szeretnéd ezeket a megvásárolt polisztirol termékeket lefesteni, akkor vízzel hígítható festéket kell használnod.

Mutatunk a terméklapon megvásárolható habbetűről egy nagyobb képet is:

9-es számjegy a Gabi termékcsaládból, elegáns feliratok készítéséhez.
Így néz ki a 9-es számjegy.

Gabi habbetűkből összeállított 789-es szám.
Ezt a számjegyet felhasználva ilyen egy 789-es szám.

A könnyebb navigáció érdekében összegyűjtöttük egy képre az összes Love betűt, számot, írásjelet. Bármelyikre rá tudsz kattintani!

Gabi habbetűk
A Gabi habbetűkből csak nyomtatott nagybetűk kaphatók.
A habbetű a Gabi termékcsaládból.Á habbetű a Gabi termékcsaládból.B habbetű a Gabi termékcsaládból.C habbetű a Gabi termékcsaládból.D habbetű a Gabi termékcsaládból.E habbetű a Gabi termékcsaládból.É habbetű a Gabi termékcsaládból.F habbetű a Gabi termékcsaládból.G habbetű a Gabi termékcsaládból.H habbetű a Gabi termékcsaládból.I habbetű a Gabi termékcsaládból.Í habbetű a Gabi termékcsaládból.J habbetű a Gabi termékcsaládból.K habbetű a Gabi termékcsaládból.L habbetű a Gabi termékcsaládból.M habbetű a Gabi termékcsaládból.N habbetű a Gabi termékcsaládból.O habbetű a Gabi termékcsaládból.Ó habbetű a Gabi termékcsaládból.Ö habbetű a Gabi termékcsaládból.Ő habbetű a Gabi termékcsaládból.P habbetű a Gabi termékcsaládból.R habbetű a Gabi termékcsaládból.S habbetű a Gabi termékcsaládból.T habbetű a Gabi termékcsaládból.U habbetű a Gabi termékcsaládból.Ú habbetű a Gabi termékcsaládból.Ü habbetű a Gabi termékcsaládból.Ű habbetű a Gabi termékcsaládból.V habbetű a Gabi termékcsaládból.W habbetű a Gabi termékcsaládból.X habbetű a Gabi termékcsaládból.Y habbetű a Gabi termékcsaládból.Z habbetű a Gabi termékcsaládból.0-ás számjegy a Gabi termékcsaládból.1-es számjegy a Gabi termékcsaládból.2-es számjegy a Gabi termékcsaládból.3-as számjegy a Gabi termékcsaládból.4-es számjegy a Gabi termékcsaládból.5-ös számjegy a Gabi termékcsaládból.6-os számjegy a Gabi termékcsaládból.7-es számjegy a Gabi termékcsaládból.8-as számjegy a Gabi termékcsaládból.9-es számjegy a Gabi termékcsaládból.Pont írásjel a Gabi termékcsaládból.Vessző írásjel a Gabi termékcsaládból.Felkiáltójel a Gabi termékcsaládból.Kérdőjel a Gabi termékcsaládból.& habbetű a Gabi termékcsaládból.Szív forma a Gabi termékcsaládból.

Részletes termékadatlap

Terméktípus?
Gabi habbetű.
A termék alapanyaga
Depron.
Milyen magas?
10 cm
Milyen széles?
7 cm
Milyen vastag?
0.9 cm
Kialakítás, forma?
Sík lapból kivágott.
Milyen a felülete?
Homogén, egyenletes.
Milyen színű?
Fehér.
Festhető más színűre?
Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Csak nyomtatott nagybetű kapható?
Igen, ebből a betűtípusból nem készülnek kisbetűk.
Rendelhető egyedi méretben?
Igen, a legördülő menü segítségével többféle méret közül tudsz választani.
Mennyire törékeny?
Óvatos bánásmódot igényel.
Mire kell figyelni a felhasználás során?
Figyelj, hogy ezek a termékek 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog?
Igen! A betűk méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.
Magasság - szélesség arány
0.7
A termék cikkszáma?
A termék ára?

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2022-12-10


Kedves látogatónk!


Ebben a kategóriában olyan habbetűket, számokat és írásjeleket találsz, amit elegáns, exkluzív feliratok elkészítéséhez ajánlunk. Minden habbetűt négyféle magassági méretben van lehetőséged megvásárolni, de egyedi méreteket is el tudunk készíteni. A terméklapon látható 9-es számjegy mellett, a kategóriában a többi számot, betűt és írásjeleket is megtalálod!

    Számít a véleményed!

    9-es számjegy a Gabi termékcsaládból, elegáns feliratok készítéséhez.

    9-es számjegy a Gabi termékcsaládból, elegáns feliratok készítéséhez.

    • Hány csillaggal értékelnéd ezt a terméket?