Négy emeletes lekerekített négyzet alakú hungarocell gyakorló torta 40 cm magassággal.

EPS-TORTA-LN-25-20-15-10-M40

Új

Hungarocell anyagból készült, lekerekített négyzet alakú négy emeletes gyakorló torta 10, 15, 20, 25 centiméteres oldalél méretekkel és 40 centiméteres magassággal. Cukrászok, dekoratőrök számára ajánljuk!

Bővebb leírás

Értékelés:  

2 879 Ft‎

Akció!-312 Ft‎

2 567 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

A szett négy elemből áll. Az elemei lekerekített négyzet alakúak, oldalél méretei sorban: 10, 15, 20, 25 centiméter. A vastagságuk elemenként 10 centiméteres, így a négy elem egymáson elhelyezve 40 centiméter magas. Olyan torta dekorációs célokra ajánljuk, ahol elsősorban bemutató, vagy dísz funkciót kell betöltenie. Költséghatékony megoldás erre a célra és akár többször is felhasználható. Az egyes elemek nincsenek egymáshoz rögzítve, a dekoráció során helyezhetők egymásra. Felhasználási tipp: Gyakorló torta, demó torta, cukrászat, műtora dekoráció, dekorációs torta alap, sütemény dekorációs alap, dísz, dekoráció, stb. készítéséhez. Ha más alapformát keresel, akkor az Hungarocell alapformák kategóriában több más termék közül tudsz választani. Egyedi méret, vagy formai igény esetén, ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Így néz ki az összeállított négy emeletes, lekerekített négyzet alakú hungarocell gyakorló torta:

Négy emeletes lekerekített négyzet alakú hungarocell gyakorló torta 40 cm magassággal.

Részletes termékadatlap

TerméktípusGyakorló torta cukrászoknak.
A termék alapanyagaEPS expandált polisztirol. (Hungarocell)
Teljes magasság?40 cm
Az egyes elemek vastagsága10 cm
Kialakítás, formaLekerekített négyzet alakú.
Elemszám4 db
Milyen a felülete?Cellás (sejtes) szerkezetű.
Milyen színű?Fehér.
Mire kell figyelni a felhasználás során?Figyelj, hogy ezek a termékek 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog?Az egyes elemek a szállítás során nincsenek egymáshoz rögzítve, a felhasználás során helyezhetők egymásra.

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Szerzői értékelés


Dátum: 2020-01-27


Újdonság!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő három emeletes lekerekített négyzet alakú hungarocellből készült gyakorló torta, mely most újdonság webáruházunk kínálatában! Ez a termék 4 elemből áll és 40 cm magasságú. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

  • 1 olvasóból 1 találta ezt az értékelést hasznosnak.

Írj értékelést erről a termékről:

Négy emeletes lekerekített négyzet alakú hungarocell gyakorló torta 40 cm magassággal.

Négy emeletes lekerekített négyzet alakú hungarocell gyakorló torta 40 cm magassággal.