Négy emeletes lekerekített négyzet alakú hungarocell gyakorló torta 32 cm magassággal.

EPS-TORTA-LN-25-20-15-10-M32

Új

Hungarocell anyagból készült, lekerekített négyzet alakú négy emeletes gyakorló torta 10, 15, 20, 25 centiméteres oldalél méretekkel és 32 centiméteres magassággal. Cukrászok, dekoratőrök számára ajánljuk!

Bővebb leírás

Értékelés:  

2 416 Ft‎

Akció!-312 Ft‎

2 104 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

A szett négy elemből áll. Az elemei lekerekített négyzet alakúak, oldalél méretei sorban: 10, 15, 20, 25 centiméter. A vastagságuk elemenként 8 centiméteres, így a négy elem egymáson elhelyezve 32 centiméter magas. Olyan torta dekorációs célokra ajánljuk, ahol elsősorban bemutató, vagy dísz funkciót kell betöltenie. Költséghatékony megoldás erre a célra és akár többször is felhasználható. Az egyes elemek nincsenek egymáshoz rögzítve, a dekoráció során helyezhetők egymásra. Felhasználási tipp: Gyakorló torta, demo torta, cukrászat, műtora dekoráció, dekorációs torta alap, sütemény dekorációs alap, dísz, dekoráció, stb. készítéséhez. Ha más alapformát keresel, akkor az Hungarocell alapformák kategóriában több más termék közül tudsz választani. Egyedi méret, vagy formai igény esetén, ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Így néz ki ez a négy emeletes, lekerekített négyzet alakú hungarocell gyakorló torta:

Négy emeletes lekerekített négyzet alakú hungarocell gyakorló torta 40 cm magassággal.

Részletes termékadatlap

TerméktípusGyakorló torta cukrászoknak.
A termék alapanyagaEPS expandált polisztirol. (Hungarocell)
Teljes magasság?32 cm
Az egyes elemek vastagsága8 cm
Kialakítás, formaLekerekített négyzet alakú.
Elemszám4 db
Milyen a felülete?Cellás (sejtes) szerkezetű.
Milyen színű?Fehér.
Mire kell figyelni a felhasználás során?Figyelj, hogy ezek a termékek 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog?Az egyes elemek a szállítás során nincsenek egymáshoz rögzítve, a felhasználás során helyezhetők egymásra.

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Szerzői értékelés


Dátum: 2020-01-30


Újdonság!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő három emeletes lekerekített négyzet alakú hungarocellből készült gyakorló torta, mely most újdonság webáruházunk kínálatában! Ez a termék 4 elemből áll és 32 cm magasságú. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Négy emeletes lekerekített négyzet alakú hungarocell gyakorló torta 32 cm magassággal.

    Négy emeletes lekerekített négyzet alakú hungarocell gyakorló torta 32 cm magassággal.