Előző

Következő

Hungarocell téglatest

EPS-TÉGLATEST

Új


Anyaga: EPS (expandált) polisztirol.
Rendelés módja: Kapcsolatfelvétel után!
Színe: anyagában fehér.


Hungarocell anyagból készült téglatest alakú forma, választható oldalél mérettel, egyedi igények alapján! Megrendelési információ: A hungarocell anyagból készült téglatest megvásárlási lehetősége eltér a többi alapformáétól. Ennek az az oka, hogy a téglatest forma három oldalél méretének kombinációi sok ezer variációt eredményeznek. Ezért ha ilyen formára van szükséged, sokkal egyszerűbb, ha leírod nekünk a kapcsolatfelvételi oldalon milyen méretből hány darabra van szükséged és egyedi árajánlatot tudunk számolni a megadott méretek alapján, természetesen felár nélkül. A téglatest forma rendelhető maximális mérete 96*46*20 cm lehet. Anyaga: EPS (expandált) polisztirol. Rendelés módja: Kapcsolatfelvétel után! Színe: anyagában fehér.

Bővebb leírás

Értékelés:  

100 Ft‎ -tól

Elérhető: Rendelésre!

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Hungarocell anyagból készült téglatest alakú forma, választható oldalél mérettel, egyedi igények alapján!


Megrendelési információ: A hungarocell anyagból készült téglatest megvásárlási lehetősége eltér a többi alapformáétól. Ennek az az oka, hogy a téglatest forma három oldalél méretének kombinációi sok ezer variációt eredményeznek. Ezért ha ilyen formára van szükséged, sokkal egyszerűbb, ha leírod nekünk a kapcsolatfelvételi oldalon milyen méretből hány darabra van szükséged és egyedi árajánlatot tudunk számolni a megadott méretek alapján, természetesen felár nélkül. A téglatest forma rendelhető maximális mérete 96*46*20 cm lehet.


Így néz ki a hungarocell téglatest forma:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Felhasználási tipp: Ez a hungarocell anyagból készült kocka választható mérettel felhasználható többek között cukrászat, sütemény dekorációs alap, makett, modell, dísz, csomagolástechnika és egyéb dekorációs célokra.

Ha más alapformát keresel, akkor az hungarocell alapformák kategóriában sok más forma közül tudsz választani.

Ajánljuk a felsoroltakon kívül az otthoni kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

Ez a hungarocell anyagból készült téglateste nincs darabonként csomagolva, hogy ezzel is védjük környezetünket. Ha mégis szükséges lenne erre, akkor az ügyfélszolgálattól kérhetsz árajánlatot a cikkszám ismeretében.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2021-07-16

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő hungarocell alapanyagból készült téglatest alakú forma. Ha ilyen alapformára lenne szükséged, a méret miatti számtalan variációs lehetőség miatt kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az egyedi árajánlat érdekében! Bármilyen további kérdéssel, ötlettel, javaslattal fordulj hozzánk bizalommal!

  • 1 olvasóból 1 találta ezt az értékelést hasznosnak.

Írj értékelést erről a termékről:

Hungarocell téglatest

Hungarocell téglatest