Három emeletes ferde vágású hungarocell gyakorló torta 27 cm magassággal.

EPS-TORTA-F-30-20-10-M27

Új

Különleges, ferde vágású hungarocell anyagból készült korong alakú három emeletes gyakorló torta 10, 20, 30 centiméteres átmérőkkel és ~27 centiméteres magassággal. Cukrászok, dekoratőrök számára ajánljuk!

Bővebb leírás

Értékelés:  

3 954 Ft‎

Akció!-300 Ft‎

3 654 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

A szett három elemből áll, melyeknek átmérői 10, 20, 30 centiméter. Az elemek kialakítása a képen látható módon különleges, a szokatlan forma érdekében. A három elem egymáson elhelyezve körülbelül 27 centiméter magas. Olyan torta dekorációs célokra ajánljuk, ahol elsősorban bemutató, vagy dísz funkciót kell betöltenie. Költséghatékony megoldás erre a célra és akár többször is felhasználható. Az egyes elemek nincsenek egymáshoz rögzítve, a dekoráció során helyezhetők egymásra. Felhasználási tipp: Gyakorló torta, demó torta, cukrászat, műtora dekoráció, dekorációs torta alap, sütemény dekorációs alap, dísz, dekoráció, stb. készítéséhez. Ha más alapformát keresel, akkor az Hungarocell alapformák kategóriában több más termék közül tudsz választani. Egyedi méret, vagy formai igény esetén, ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Így néz ki a terméklapon megrendelhető ferde vágású, különleges három emeletes hungarocell gyakorló torta:

Három emeletes korong alakú, ferde vágású hungarocell gyakorló torta ~ 27 cm magassággal.

Részletes termékadatlap

TerméktípusGyakorló torta cukrászoknak.
A termék alapanyagaEPS expandált polisztirol. (Hungarocell)
Teljes magasság?~ 27 cm
Kialakítás, formaFerde vágású, korong alakú.
Elemszám3 db
Milyen a felülete?Cellás (sejtes) szerkezetű.
Milyen színű?Fehér.
Mire kell figyelni a felhasználás során?Figyelj, hogy ezek a termékek 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog?Az egyes elemek a szállítás során nincsenek egymáshoz rögzítve, a felhasználás során helyezhetők egymásra.

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Szerzői értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő ferde vágású három emeletes hungarocell gyakorló torta. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Három emeletes ferde vágású hungarocell gyakorló torta 27 cm magassággal.

    Három emeletes ferde vágású hungarocell gyakorló torta 27 cm magassággal.