Előző

Következő

Hungarocell szív

Új


Anyaga: EPS (expandált) polisztirol.
Magassága: választható!
Méretezése: választható!
Színe: anyagában fehér.
A méretezéssel kapcsolatos tudnivalókat lejjebb, a leírásban találod!


Hungarocell anyagból készült szív alakú forma, választható mérettel és magassággal! Felhasználási tipp: cukrászat, gyakorló torta alap, sütemény dekorációs alap, dísz, dekoráció, stb. készítéséhez. Felhívjuk figyelmed, hogy a szív forma sajátosságai miatt a csökkenő mérettel megválasztott elemek egymásra helyezve (az emeletes torták megjelenését követve) nem mutatnak túl jól. Inkább önálló elemként javasoljuk a felhasználását! Anyaga: EPS (expandált) polisztirol.Magassága: választható!Méretezése: választható!Színe: anyagában fehér.A méretezéssel kapcsolatos tudnivalókat lejjebb, a leírásban találod!

Bővebb leírás

Értékelés:  

116 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Hungarocell anyagból készült szív alakú forma, választható mérettel és magassággal!


Felhasználási tipp: cukrászat, gyakorló torta alap, sütemény dekorációs alap, dísz, dekoráció, stb. készítéséhez. Felhívjuk figyelmed, hogy a szív forma sajátosságai miatt a csökkenő mérettel megválasztott elemek egymásra helyezve (az emeletes torták megjelenését követve) nem mutatnak túl jól. Inkább önálló elemként javasoljuk a felhasználását!

A szív alakú forma méretét ez esetben, a sokszögű termékekhez hasonlóan, a köréje írható kör átmérőjével és a magassági méretével határozzuk meg. Bár a webáruházban több helyen is szerepel megvásárolható szív forma, de azoknál a termékeknél csak egy méret megválasztására van lehetőség. Ez a termék viszont mindkét méretével testre szabható. A köré írható kör a szív formát három ponton érinti, nagyjából a forma szélességét határozva meg. Ezt a méretet, valamint a magasságot ki tudod választani a legördülő menük segítségével. Az ár a választott méret szerint változik. Az alábbi ábrán láthatod pontosan melyik méret mire is vonatkozik:


A terméklapon szereplő hungarocell szív forma méretezése:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ha más alapformát keresel, akkor az hungarocell alapformák kategóriában sok más forma közül tudsz választani.

Ajánljuk a felsoroltakon kívül az otthoni kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

Ez a hungarocell anyagból készült szív alakú forma nincs darabonként csomagolva, hogy ezzel is védjük környezetünket. Ha mégis szükséges lenne erre, akkor az ügyfélszolgálattól kérhetsz árajánlatot a cikkszám ismeretében.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő hungarocell szív. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Hungarocell szív

    Hungarocell szív