Hungarocell szív igény szerinti méretekkel.

Új

Hungarocell alapanyagból készült szív alakú forma, igény szerint kiválasztható mérettel és magassággal! A méretezéssel kapcsolatos bővebb információkat megtalálod a termék leírásában!

Bővebb leírás

Értékelés:  

122 Ft‎

Minimális rendelési egység a termékből 1

Plusz gomb Minusz gomb

Néhány szóban a termékről

Ezen a terméklapon hungarocell alapanyagból készült szív alakú formát tudsz a számodra szükséges méretekben megvásárolni. A szív alakú forma méretét ez esetben a sokszögű termékekhez hasonlóan, a köréje írható kör átmérőjével és a magassági méretével határozzuk meg. Bár a webáruházban több helyen is szerepel megvásárolható szív forma, de azoknál a termékeknél csak egy méret megválasztására van lehetőség. Ez a termék viszont mindkét méretével testre szabható. A köré írható kör a szív formát három ponton érinti, nagyjából a forma szélességét határozva meg. Ezt a méretet 8-48 cm között, valamint a magasságot 2-20 cm között ki tudod választani a legördülő menük segítségével. Az ár a választott méret szerint változik. A hungarocell szív felhasználható például cukrászat, gyakorló torta alap, sütemény dekorációs alap, dísz, dekoráció stb. készítéséhez. Felhívjuk figyelmed, hogy a szív forma sajátosságai miatt a csökkenő mérettel megválasztott elemek egymásra helyezve (az emeletes torták megjelenését követve) nem mutatnak túl jól. Inkább önálló elemként javasoljuk a felhasználását!

A hungarocell alapanyagból készült szív alakú forma méretezése:

A hungarocell alapanyagból készült szív alakú forma méretezése.

Részletes termékadatlap

Terméktípus Hungarocell alapforma.
A termék alapanyaga EPS expandált polisztirol. (Hungarocell)
Kialakítás, forma Szív alakú.
Milyen a felülete? Cellás (sejtes) szerkezetű.
Milyen színű? Fehér.
Rendelhető egyedi méretben? Igen, a legördülő menü segítségével többféle méret közül tudsz választani.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy ezek a termékek 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2023-03-24


Csodaszép


Nagyon praktikus,szép dizájnt ad egy üres falfelületnek,47 évesen újrakezdve az életem,csodássá varázsoljuk az újj párommal a közös lakásunkat,köszönjük szépen,csodás termék....
Ui:Zsolti&Timcsi

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!


Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő hungarocell szív. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

Számít a véleményed!

Hungarocell szív igény szerinti méretekkel.

Hungarocell szív igény szerinti méretekkel.