Lyukas csillag alakú karácsonyi ablakdísz.

Új


Anyaga: EPS (expandált) polisztirol.
Magassága: választható!
Vastagsága: 2 cm.
Színe: anyagában fehér.


Hungarocell anyagból készült lyukas csillag alakú karácsonyi ablak dekoráció. Felhasználási tipp: Ez a hungarocell anyagból készült lyukas csillag ötletes és nagyon kedvező áru ünnepi dekoráció! A hungarocell lyukas csillag forma magasságát a legördülő menü segítségével tudod kiválasztani! A forma belső kivágása minden választott méretben arányos marad. Anyaga: EPS (expandált) polisztirol.Magassága: választható!Vastagsága: 2 cm.Színe: anyagában fehér.

Bővebb leírás

Értékelés:  

Akció!

226 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Vásárolj többet most olcsóbban!
MennyiségKedvezmény
5 db-tól 4%
10 db-tól 8%
50 db-tól 15%
100 db-tól 25%

Hungarocell anyagból készült lyukas csillag alakú karácsonyi ablak dekoráció.


Felhasználási tipp: Ez a hungarocell anyagból készült lyukas csillag ötletes és nagyon kedvező áru ünnepi dekoráció! A hungarocell lyukas csillag forma magasságát a legördülő menü segítségével tudod kiválasztani! A forma belső kivágása minden választott méretben arányos marad.

Természetesen az ár a kiválasztott méret szerint változik. A lyukas csillag forma mellett sok más karácsonyi dekoráció is található a kategóriában, érdemes tehát körülnézni.


A terméklapon szereplő hungarocell anyagból készült lyukas csillag alakú karácsonyi dekoráció:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ha olyan karácsonyi dekorációt keresel, melyet otthon saját magad ki tudsz festeni, akkor nézz körül a festhető habfigurák kategóriájában. Nagyon szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján.

Legyél kreatív!

Ez a hungarocell anyagból készült lyukas csillag alakú karácsonyi dekoráció nincs darabonként csomagolva, hogy ezzel is védjük környezetünket. Ha mégis szükséges lenne erre, akkor az ügyfélszolgálattól kérhetsz árajánlatot a cikkszám ismeretében.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Szerzői értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő lyukas csillag alakú karácsonyi ablakdísz. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Lyukas csillag alakú karácsonyi ablakdísz.

    Lyukas csillag alakú karácsonyi ablakdísz.