Előző

Következő

Mézeskalács alakú hungarocell karácsonyi dekoráció.

Új


Anyaga: EPS (expandált) polisztirol.
Magassága: választható!
Vastagsága: 2 cm.
Színe: anyagában fehér.


Hungarocell anyagból készült mézeskalács alakú karácsonyi dekoráció. Felhasználási tipp: Ez a hungarocell anyagból készült mézeskalács ötletes és nagyon kedvező áru karácsonyi dekoráció! Nagyobb méretben például jól mutat ablakba helyezve is. A hungarocell mézeskalács forma magasságát a legördülő menü segítségével tudod kiválasztani! Anyaga: EPS (expandált) polisztirol.Magassága: választható!Vastagsága: 2 cm.Színe: anyagában fehér.

Bővebb leírás

Értékelés:  

81 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Vásárolj többet most olcsóbban!
MennyiségKedvezmény
5 db-tól 4%
10 db-tól 8%
50 db-tól 15%
100 db-tól 25%

Hungarocell anyagból készült mézeskalács alakú karácsonyi dekoráció.


Felhasználási tipp: Ez a hungarocell anyagból készült mézeskalács ötletes és nagyon kedvező áru karácsonyi dekoráció! Nagyobb méretben például jól mutat ablakba helyezve is. A hungarocell mézeskalács forma magasságát a legördülő menü segítségével tudod kiválasztani!

Természetesen az ár a kiválasztott méret szerint változik. A mézeskalács forma mellett sok más karácsonyi dekoráció is található a kategóriában, érdemes tehát körülnézni.


A terméklapon szereplő hungarocell anyagból készült mézeskalács alakú karácsonyi dekoráció:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ha olyan karácsonyi dekorációt keresel, melyet otthon saját magad ki tudsz festeni, akkor nézz körül a festhető habfigurák kategóriájában. Nagyon szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján.

Legyél kreatív!

Ez a hungarocell anyagból készült mézeskalács alakú karácsonyi dekoráció nincs darabonként csomagolva, hogy ezzel is védjük környezetünket. Ha mégis szükséges lenne erre, akkor az ügyfélszolgálattól kérhetsz árajánlatot a cikkszám ismeretében.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő mézeskalács alakú hungarocell karácsonyi dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Mézeskalács alakú hungarocell karácsonyi dekoráció.

    Mézeskalács alakú hungarocell karácsonyi dekoráció.