SSL biztonság a személyes adatok védelmében!

Webáruházunk kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét és biztonságát! Ezért bevezettük az ssl tanúsítvány alkalmazását, melyről a következőkben lesz szó.


A háttérben folyamatos fejlesztések zajlanak, hogy a vásárlóinkat a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Mivel a bejelentkezés és a regisztráció során a vásárlóink személyes adatait kezeljük, a webáruház lapjait tanúsítvánnyal hitelesítjük. Erről a böngésző címsorban megjelenő lakat ikon, lakat valamint a https:// előtag tájékoztat. Ilyen vizuális elemekkel találkozol a webáruház használata során. Ezek mellett a Te közreműködésére is szükség van ahhoz, hogy a rendszer használatából eredő kockázatok minimálisra csökkenjenek. Kérjük, hogy a jövőben csak és kizárólag akkor jelentkezz be webáruházba és annak szolgáltatási felületére, ha a fent említett vizuális jegyek megjelennek.

A vizuális megerősítés az alábbi böngésző verziókkal, és újabb kiadásaikkal működik:

Internet Explorer 7
Microsoft Edge
Firefox 3
Safari 3.2
Google Chrome 1.x
Opera 9

Hogyan segíti az SSL használata adataid védelmét?

Az SSL titkosítja az számítógéped és a webáruházunk közötti kapcsolatot, és ezáltal megakadályozza azt, hogy mások (például internetkávézók, internetszolgáltatók vagy éppen Wi-Fi-hotspotok) is láthassák a regisztrációs adataid, a bejelentkezési adataid, vagy a vásárlásaiddal kapcsolatos adatokat.

Az SSL titkosításról röviden.

Az SSL a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Webáruházunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A COMODO nevű cég teszi lehetővé a tanúsítvány használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. A vásárló által használt böngészőprogram az SSL segítségével minden küldött adatot az elküldés előtt titkosít, így azok kódolt formában jutnak el a webáruházunkhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek, a kapcsolat biztonságos.