Új termékek a webáruház kínálatában!

A Habsziget webáruház rendszeres vásárlói észrevehették, hogy az utóbbi időben több új termék is megjelent a kínálatban. Ezek közül most többek között a KINDY betűcsaládról lesz szó, melyről a Webáruház tulajdonosát, Bognár Balázst kérdeztem.


Kedves Balázs, szeretném, ha néhány mondatban mesélnél az újdonságokról, és a jövőben várható további fejlesztésekről!

Ahogy a bevezetőben Te is említetted, a vállalkozásunkban, mely nem is olyan régen indult ezen a piacon, folyamatosan igyekszünk újdonságokkal, akciókkal és új ötletekkel vásárlóink rendelkezésére állni. Egy ügyes és kreatív csapat állt össze, mindig vannak új és újabb ötletek. Az eddigi pozitív visszajelzések egyértelműen bizonyítják számunkra, hogy a Habsziget Webáruház kínálata egyrészt hiánypótló a piacon, másrészt a konkurens oldalakkal szemben sok esetben egyszerűbb vásárlási lehetőséget kínál bizonyos termékek esetében, annak ellenére, hogy néhány termék rendkívül egyedi tulajdonságokkal bír.

Mondanál erre néhány példát?

Természetesen. A betűk, feliratok, név feliratok rendelhetősége például tipikusan ilyen témakör. Webes áruházunkban a vásárlóinknak lehetősége nyílik többféle választható alapanyagból leadni felirat rendelést úgy, hogy egyszerűen kiválassza a betűk méretét, és elküldi számunkra a megrendelés folyamán a kívánt felirat szövegét. A megrendelés során azonnal látszanak az árak, a vásárló pontosan látja mennyibe fog kerülni a kívánt felirat. Nincs utólagos időveszteség árajánlatok készítésével.

Jó hogy említed a név feliratokat, mert új termékekről is szeretnék kérdezni. A Webáruház kínálatában feltűnt egy KINDY nevű termékcsalád, pontosabban betűk sokasága ilyen márkanévvel. Mi ez pontosan?

A név feliratok kategóriája egy kifogyhatatlanul gazdag témakör. Ezzel kapcsolatban a későbbiek folyamán is lesznek majd újdonságok, ezt már most megígérhetem. De hogy a témánál maradjak: A KINDY betűcsalád ebben a formában csak nálunk kapható jelenleg. A visszajelzésekből egyértelműen látszik, hogy a vásárlóink sok esetben keresnek különleges termékeket, új dolgokat. Különösen igaz ez a gyermekszoba dekorációkkal kapcsolatban. Úgy gondoltuk, hogy készítünk egy elegáns betűkészletből álló sorozatot, melyek önállóan megvásárolhatók. Az ilyen dekorációknak külföldön, különösen Amerikában, már nagy hagyományai vannak. Szeretnénk ezt itt Magyarországon is meghonosítani. Így született meg az ötlet, hogy név feliratokhoz elegáns betűket lehessen rendelni, mely minden gyerekszoba dísze lehet. S mivel ezek a betűk egyesével, önállóan vásárolhatók meg, elég sok termék került a kategóriába.

Nóri felirat a KINDY betűkből.
A KINDY egy olyan design betűcsalád, melyet jelenleg Magyarországon kizárólag a Habsziget Webáruházban tudsz megvásárolni.

Hogy készülnek ezek a betűk?

Ezek a habbetűk tulajdonképpen egy kör alakú alapra kerülnek fel ragasztással, ez az alap is polisztirolból készül. Ennek az alapnak a színét lehet a vásárlás során kiválasztani. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nyerő szín a lány névfeliratokhoz a rózsaszín, a fiú nevek esetében pedig a kék, hogy egészen pontosan fogalmazzak, a levendula kék szín. Ehhez igazodtunk mi is, így ez a két szín szerepel a termékek leírásában. A betűk Depron anyagból készülnek. Ez az anyag is keményhab, kiváló minőségű. Mivel a Depron fehér színű, a festett színes alapon nagyon szépen mutat. Egy-egy korong átmérője 18 cm, így könnyen ki lehet számolni, hogy egy adott falon egy név mekkora helyet foglal majd el. Természetesen fel lehet helyezni a falra a betűket, számtalan módon és formában, ez a vársárlóink kreativitására bízzuk.

Látom, a színes korong hátulján ragasztó van.

Igen, kétoldalú ragasztó kerül minden korong hátsó oldalára, csak a védő fóliát kell róla eltávolítani. Ha a falfelület pormentes és tiszta, akkor könnyedén fel lehet ragasztani. Természetesen előtte nem árt pontosan meghatározni, hogy hova.

A KINDY betűk kétoldali ragasztóval rögzíthetők a falra.

Köszönöm Balázs az infókat! Van még valami tudnivaló ezzel kapcsolatban?

Igen, egy fontos dolog mindenképpen! A termékek leírásában is szerepel, hogy ha valaki vásárol ezekből a betűkből és a gyerekszobába, vagy bármilyen más helyre felhelyezi, készítsen róla képet, s küldje el nekünk e-mailben, vagy a Webáruház kapcsolatfelvételi űrlapján keresztül! A legjobban sikerült képeket itt a naplóban, vagy a későbbiek folyamán a galériában fogjuk megjelentetni.

Ezek szerint lesznek további fejlesztések?

Természetesen! Számtalan új ötletünk van, melyet még meg szeretnénk valósítani, ahogy említettem a webáruház mögött egy fiatal és kreatív csapat áll, így minden adva van, hogy a tervekből hamarosan valóság legyen.

Nóri felirat a KINDY betűkből a gyerekszoba falára felragasztva.

Prémium minőségű termék!