Webáruházunkat érintő információk a kialakult koronavírus (Covid-19) helyzettel kapcsolatban.

Röviden összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, melyek a hetek óta fennálló különleges helyzettel kapcsolatban mindannyiunk életét befolyásolják.


Az utóbbi időszakban, rengeteg telefonhívás és levél érkezett ügyfélszolgálatunkra, melyben a fő kérdés az volt, hogy lehet-e továbbra is rendelni, működik-e a Habsziget webáruház, ebben a kihívásokkal teli nehéz időszakban? Nos, örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy igen! Első és legfontosabb információ, hogy webáruházunk továbbra is a megszokott módon várja vásárlóit. Szerencsére minden munkatársunk egészséges és folyamatosan dolgozunk azon, hogy továbbra is a lehető legrövidebb határidőkkel minden csomag eljusson a rendeltetési helyére!

Mi változott?

Szerencsére eddig nem sok minden. Mivel webáruházuk kizárólag csomagküldő szolgáltatással működik, ezért a személyes találkozásokból adódó szabály változtatásokra nincs szükség.

Ami webáruházunk esetében változás, az elsősorban a csomagok szállításával kapcsolatos, de nagyobb kellemetlenséget szerencsére ezek a változások sem okoznak.

Jelen helyzetben minden vásárlónkat arra kérjük, hogy lehetőség szerint a futárszolgálati alkalmazottak védelme érdekében, lehetőleg előreutalással, PayPal-lel, vagy a SimplePay használatával bankkártyás fizetéssel teljesítse a megrendelések kifizetését a vészhelyzet ideje alatt. Ezzel tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt, mert így nem kell a futárszolgálat alkalmazottjánál készpénzzel fizetni. Természetesen ennek ellenére továbbra is lehetőség marad az utánvételes vásárlásra, de amennyiben lehetséges, inkább a készpénzmentes megoldások használatára buzdítunk mindenkit.

Fontos! Amennyiben egészségügyi okok miatt zárt területre kellene kiszállítani a megrendelt termékeket, akkor a megrendelés során, ahol a címek kiválasztása történik, a vásárláshoz fűzhető megjegyzés mezőbe kérjük közölni az esetleges lezárás pontos határvonalát, a csomag átvételének lehetséges körülményeit, valamint az átvevő személyét-telefonszámát. A futárszolgálatok munkatársai veszélyeztetett területekre nem léphetnek be, így a megrendelt áru átadását csak a zárt terület határa előtt tudják lebonyolítani. Utánvét esetén a készpénzes és helyszíni kártyás fizetés, bármilyen közvetlen fizikai érintkezés a lezárt területen tartózkodóval ilyen esetekben nem lehetséges, a futárszolgálat munkatársai ezt jogosan megtagadhatják. Ebben az esetben is javasoljuk az előrefizetési megoldásokat!

A vírus okozta körülményekre való tekintettel a futárszolgálati kézbesítés esetén bevezetésre került az érintés nélküli kézbesítés (Contactless delivery). Ezzel a szolgáltatással szeretnénk biztonságosabbá tenni vásárlóink számára a csomagkézbesítési folyamatot. Ez a szolgáltatás azt jelenti, hogy a csomag átvétele során a kézi szkenneren történő címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti, tehát a kézi szkennert a csomag átvevőjének nem kell megérintenie. Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a futárnál történő bankkártyás fizetést nem érinti!

#MaradjOtthon, #FelelősséggelEgymásért, #NyitvaVagyunk

Természetesen továbbra is megteszünk mindent, hogy a webáruház működése folyamatos és zavartalan legyen. A jelenlegi helyzetben sajnos akár napról-napra változhatnak a körülmények, így érdemes időnként ellenőrizni ezt az oldalt, mert az aktuális és legfrissebb információkat itt fogjuk közzétenni. Bízunk a járványügyi helyzet mielőbbi rendeződésében, s reméljük hamarosan minden korlátozás és kellemetlenség megszüntethető lesz.

#MaradjOtthon, #FelelősséggelEgymásért, #NyitvaVagyunk

Habsziget webáruház - 2021.01.01