Manikűr felirat faldekorációs célra.

Ajtóra vagy falra felragasztható, dekorációs célra készült Manikűr felirat, három féle választható magassággal, 0.9 cm vastagságú fehér színű Depron keményhab alapanyagból!

A kezdőbetű nagybetű, a többi kisbetű. A betűk egymáshoz kötöttek. A feltüntetett ár a teljes feliratra vonatkozik!

Bővebben
Cikkszám:
Állapot:
Új
Értékelés:  
Aktuális: óta.
1 Értékelés
Ártörténet

2 284 Ft‎

Minimális rendelési egység a termékből 1

Magasság
Kétoldalú ragasztószalag

Plusz gomb Minusz gomb

Hogy juthat el hozzád a legolcsóbban?

Hogy juthat el hozzád a legolcsóbban?

Néhány szóban a termékről.

A terméklapon megvásárolható Manikűr feliratot 0.9 cm vastagságú fehér színű keményhab alapanyagból készítjük el. A legördülő menü segítségével három féle magassági méretből tudsz választani igényed szerint.

A magassági méret mindig a nagy, ékezet nélküli kezdőbetű magasságát jelöli. A többi betű mérete ehhez a betűmérethez lesz arányos. A betűk egymáshoz, az esetleges ékezetek pedig a betűkhöz kapcsolódnak. Ez lehetővé teszi, hogy a felirat szükség szerint egyben felragasztható legyen a kívánt helyre.

Ha a feliratot ragasztóval kéred, akkor a betűk hátoldalára vékony és kisméretű ragasztódarabok kerülnek felhelyezésre, amelyekről a védőfóliát eltávolítva könnyedén felragaszthatóvá válik a felirat a kívánt felületre. Fontos, hogy a felület por, zsírmentes és egysíkú legyen.

Ha olyan feliratot keresel, melyet nem találsz meg itt, akkor azt az „Egyedi név feliratok készítése” kategóriában tudod megrendelni.

Mutatunk egy nagyobb képet is a feliratról:

Ajtóra, falra felragasztható Manikűr felirat.
Így néz ki a terméklapon megvásárolható Manikűr felirat.

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!


Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő manikűr felirat faldekorációs célra. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

Számít a véleményed!

Manikűr felirat faldekorációs célra.

Manikűr felirat faldekorációs célra.

  • Hány csillaggal értékelnéd ezt a terméket?