Ajtóra, falfelületre, üvegfelületre felragasztható PARTY felirat, választható magassággal, Depron keményhab anyagból, elsősorban beltéri dekorációs célokra!


Felhasználási tipp: Kedvező áru beltéri dekoráció. Vízbázisú festékkel festhető és egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető!

Olyan feliratot keresel, mely nem található a kategóriában? Nincs semmi gond! Kattints ide! Bármilyen feliratot meg tudsz rendelni, mert egyedileg is elkészítjük számodra, és még felárat sem kell érte fizetned! Többféle anyagból tudod kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt!

A magassági méret a felirat összes betűjére érvényes. Minden betű azonos magasságú nagybetű.


Az itt látható PARTY felirat 9 mm vastagságú Depron keményhab alapanyagból készül. Ez az anyag hófehér színű. Elsősorban beltéri felhasználásra készített termék.

Ha ragasztóval kéred, akkor a betűk hátoldalára kétoldalon is ragadós kb 0.5 mm vastagságú ragasztódarabok kerülnek felhelyezésre, amelyekről a védőfóliát eltávolítva könnyedén felragasztható a felirat a kívánt felületre. Fontos, hogy a felület por, zsírmentes és egysíkú legyen. Ha a felirat üvegfelületre kerül és mindkét oldalról látható, akkor a ragasztók természetesen a hátsó oldalon látszani fognak.


Kép a feliratról:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!