MEGNYÍLT! felirat faldekorációs célra

Új


Anyaga: Depron.
Betűk: Egymástól külön álló nagybetűk.
A betűkészlet magassága: választható!
Vastagsága: 9 mm.
Színe: hófehér.


A feltüntetett ár a teljes feliratra vonatkozik!


Ajtóra, falfelületre, üvegfelületre felragasztható MEGNYÍLT! felirat, választható magassággal, Depron keményhab anyagból, elsősorban beltéri dekorációs célokra! Felhasználási tipp: Kedvező áru beltéri dekoráció. Vízbázisú festékkel festhető és egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Anyaga: Depron.Betűk: Egymástól külön álló nagybetűk.A betűkészlet magassága: választható!Vastagsága: 9 mm.Színe: hófehér. A feltüntetett ár a teljes feliratra vonatkozik!

Bővebb leírás

Értékelés:  

2 424 Ft‎

Minimális rendelési egység a termékből 1

Minusz gomb Plusz gomb

Néhány szóban a termékről

Ajtóra, falfelületre, üvegfelületre felragasztható MEGNYÍLT! felirat, választható magassággal, Depron keményhab anyagból, elsősorban beltéri dekorációs célokra!


Felhasználási tipp: Kedvező áru beltéri dekoráció. Vízbázisú festékkel festhető és egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető!

Olyan feliratot keresel, mely nem található a kategóriában? Nincs semmi gond! Kattints ide! Bármilyen feliratot meg tudsz rendelni, mert egyedileg is elkészítjük számodra, és még felárat sem kell érte fizetned! Többféle anyagból tudod kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt!

A magassági méret a felirat összes betűjére érvényes, az ékezet nélküli nyomtatott nagybetűk magasságát jelenti. Minden betű és a sorvégi felkiáltójel is azonos magasságú.


Az itt látható MEGNYÍLT! felirat 9 mm vastagságú Depron keményhab alapanyagból készül. Ez az anyag hófehér színű. Elsősorban beltéri felhasználásra készített termék.

Ha ragasztóval kéred, akkor a betűk hátoldalára kétoldalon is ragadós kb 0.5 mm vastagságú ragasztódarabok kerülnek felhelyezésre, amelyekről a védőfóliát eltávolítva könnyedén felragasztható a felirat a kívánt felületre. Fontos, hogy a felület por, zsírmentes és egysíkú legyen. Ha a felirat üvegfelületre kerül és mindkét oldalról látható, akkor a ragasztók természetesen a hátsó oldalon látszani fognak.


Kép a feliratról:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!

 

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Szerzői értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő megnyílt! felirat faldekorációs célra. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Számít a véleményed!

    MEGNYÍLT! felirat faldekorációs célra

    MEGNYÍLT! felirat faldekorációs célra