Előző

Következő

LOVE felirat dekorációnak, fotózáshoz!

X40-LOVE-M15

Új


Anyaga: XPS hab.
Betűk száma: 4 db
A négy betű szélessége egymás mellé helyzve: kb 62 cm.
Magassága: 15 cm.
Vastagsága: 4 cm.
Színe: anyagában rózsaszínű.
Vízbázisú festékkel festhető, díszíthető!
A betűk vízszintes helyre letéve önállóan is megállnak!
A feltüntetett ár a négy betűre vonatkozik!


Rózsaszínű XPS hab anyagból készült, önállóan is megálló betűkből készült LOVE felirat, most akciósan! Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező áru dekorációs kellék, fotózáshoz, esküvőkre, vagy egyszerűen csak meglepetésnek. Mind a négy betűt úgy készítjük el, hogy például egy fotózás esetén, vízszintes helyre téve önállóan is megálljanak. Vízbázisú festékkel, például temperával, vagy akrillal kiválóan festhető. Igény szerint egyéb technikákkal is sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, a képen látható eredeti rózsaszín formájában, de színezheted és díszítheted a saját kreatív ötleteid alapján. Anyaga: XPS hab.Betűk száma: 4 dbA négy betű szélessége egymás mellé helyzve: kb 62 cm.Magassága: 15 cm.Vastagsága: 4 cm.Színe: anyagában rózsaszínű.Vízbázisú festékkel festhető, díszíthető!A betűk vízszintes helyre letéve önállóan is megállnak!A feltüntetett ár a négy betűre vonatkozik!

Bővebb leírás

Értékelés:  

2 885 Ft‎

-300 Ft‎

2 585 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Rózsaszínű XPS hab anyagból készült, önállóan is megálló betűkből készült LOVE felirat, most akciósan!


Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező áru dekorációs kellék, fotózáshoz, esküvőkre, vagy egyszerűen csak meglepetésnek. Mind a négy betűt úgy készítjük el, hogy például egy fotózás esetén, vízszintes helyre téve önállóan is megálljanak. Vízbázisú festékkel, például temperával, vagy akrillal kiválóan festhető. Igény szerint egyéb technikákkal is sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, a képen látható eredeti rózsaszín formájában, de színezheted és díszítheted a saját kreatív ötleteid alapján.

Ez a rózsaszínű XPS kemény hab anyagból készült és négy betűből álló LOVE felirat kb. 62 cm széles, 15 cm masgas és 4 cm vastag. A betűk felülete sima.


Kép a feliratról:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Kreatív ötletekkel díszíthető!

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő love felirat dekorációnak, fotózáshoz! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    LOVE felirat dekorációnak, fotózáshoz!

    LOVE felirat dekorációnak, fotózáshoz!