Előző

Következő

Csaba név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára!

Új


Anyaga: Depron.
Betűk: A kezdőbetű nagybetű, a többi kisbetű. A betűk egymáshoz kötöttek.
A betűkészlet magassága: választható!
Vastagsága: 9 mm.
Színe: hófehér.


A feltüntetett ár a teljes feliratra vonatkozik!


Ajtóra vagy gyerekszoba falára felragasztható Csaba név felirat, választható magassággal, Depron keményhab anyagból! Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező ajtó, vagy faldekoráció. Vízbázisú festékkel festhető és egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján. Anyaga: Depron.Betűk: A kezdőbetű nagybetű, a többi kisbetű. A betűk egymáshoz kötöttek.A betűkészlet magassága: választható!Vastagsága: 9 mm.Színe: hófehér. A feltüntetett ár a teljes feliratra vonatkozik!

Bővebb leírás

Értékelés:  

1 370 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Ajtóra vagy gyerekszoba falára felragasztható Csaba név felirat, választható magassággal, Depron keményhab anyagból!


Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező ajtó, vagy faldekoráció. Vízbázisú festékkel festhető és egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján.

Olyan nevet keresel, mely nem található a kategóriában? Nincs semmi gond! Kattints ide! Bármilyen név feliratot meg tudsz rendelni, mert egyedileg is elkészítjük számodra, és még felárat sem kell érte fizetned!

A magassági méret a nagy, ékezet nélküli kezdőbetű magasságát jelöli. A "Magasság" címkével ellátott legördülő menü segítségével ezt a méretet tudod kiválasztani. A többi betű mérete ehhez a betűmérethez lesz arányos. A betűk egymáshoz, az ékezetek pedig a betűkhöz kapcsolódnak. Ez lehetővé teszi, hogy a név felirat egyben felragasztható legyen a kívánt helyre.


Az itt látható Csaba név felirat 9 mm vastagságú Depron keményhab alapanyagból készül. Ez az anyag hófehér színű. Elsősorban beltéri felhasználásra készített termék.

Ha ragasztóval kéred, akkor a betűk hátoldalára kétoldalon is ragadós kb 0.5 mm vastagságú ragasztódarabok kerülnek felhelyezésre, amelyekről a védőfóliát eltávolítva könnyedén felragasztható a felirat a kívánt felületre. Fontos, hogy a felület por, zsírmentes és egysíkú legyen.


Kép a név feliratról:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!

 
Az Csaba név jelentése, névnapok, érdekességek.
Névnapi információk, érdekességek.

A Csaba egy régi magyar keresztnév.


Az eredetét tekintve a források több lehetséges származást is feltételeznek. Egyes vélemények szerint a név talán török eredetű és a jelentése: "kóborló", "pásztor" vagy esetleg "ajándék". A török eredet ellen szól az, hogy a név már a kora középkori Magyarországon is fellelhető volt, legalábbis az egyes mondák már erről tanúskodnak. Elfogadottabb eredet a Csaba név esetében a hun, ebben az esetben viszont a név megegyezik a Csobán méltóságnévvel.

Jelentése: kóborló, pásztor, esetleg ajándék.
Naptári névnapjai: április 12, április 24, július 6, október 6, december 5.
Becézett alakjai többek közt: Csabi, Csabika, Csabesz.


Csaba királyfiak, a székelyek legendás vezérének a története a legendák világába vezet. Sajnos életéről valójában semmilyen konkrét információval nem rendelkezünk, ami fennmaradt róla, azt a mondák világából tudjuk. A monda szerint Attila halála után, a két fia között harc kezdődött a hatalomért. Aladár nevű fiát a nyugati népek, míg Csabát a hunok támogatták. Elhúzódó és Véres harc kezdődött közöttük, melynek végén Csaba és szövetségesei szenvedtek vereséget. Csaba a hun vitézekkel Görögországba vonult. A harcokban sokan meghaltak, akik megmaradtak, azok később Erdély keleti felén telepedtek le. A további támadásoktól rettegve, már nem hunoknak, hanem székelyeknek nevezték magukat.Később azonban a szomszédos népek is rátámadtak a székelyekre. A harc már-már eldőlni látszott a székelyek kárára, amikor csoda történt. A székelyek Csaba királyfihoz imádkoztak, és az égből egy lovascsapat jelent meg, élén Csaba királyfival. A támadókat együttes erővel elsöpörték, majd Csaba királyfi visszatért az égbe.

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő csaba név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Csaba név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára!

    Csaba név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára!