Előző

Következő

Gréti név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára!

Új


Anyaga: Depron.
Betűk: A kezdőbetű nagybetű, a többi kisbetű. A betűk egymáshoz kötöttek.
A betűkészlet magassága: választható!
Vastagsága: 9 mm.
Színe: hófehér.


A feltüntetett ár a teljes feliratra vonatkozik!


Ajtóra vagy gyerekszoba falára felragasztható Gréti név felirat, választható magassággal, Depron keményhab anyagból! Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező ajtó, vagy faldekoráció. Vízbázisú festékkel festhető és egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján. Anyaga: Depron.Betűk: A kezdőbetű nagybetű, a többi kisbetű. A betűk egymáshoz kötöttek.A betűkészlet magassága: választható!Vastagsága: 9 mm.Színe: hófehér. A feltüntetett ár a teljes feliratra vonatkozik!

Bővebb leírás

Értékelés:  

1 370 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Ajtóra vagy gyerekszoba falára felragasztható Gréti név felirat, választható magassággal, Depron keményhab anyagból!


Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező ajtó, vagy faldekoráció. Vízbázisú festékkel festhető és egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján.

Olyan nevet keresel, mely nem található a kategóriában? Nincs semmi gond! Kattints ide! Bármilyen név feliratot meg tudsz rendelni, mert egyedileg is elkészítjük számodra, és még felárat sem kell érte fizetned!

A magassági méret a nagy, ékezet nélküli kezdőbetű magasságát jelöli. A "Magasság" címkével ellátott legördülő menü segítségével ezt a méretet tudod kiválasztani. A többi betű mérete ehhez a betűmérethez lesz arányos. A betűk egymáshoz, az ékezetek pedig a betűkhöz kapcsolódnak. Ez lehetővé teszi, hogy a név felirat egyben felragasztható legyen a kívánt helyre.


Az itt látható Gréti név felirat 9 mm vastagságú Depron keményhab alapanyagból készül. Ez az anyag hófehér színű. Elsősorban beltéri felhasználásra készített termék.

Ha ragasztóval kéred, akkor a betűk hátoldalára kétoldalon is ragadós kb 0.5 mm vastagságú ragasztódarabok kerülnek felhelyezésre, amelyekről a védőfóliát eltávolítva könnyedén felragasztható a felirat a kívánt felületre. Fontos, hogy a felület por, zsírmentes és egysíkú legyen.


Kép a név feliratról:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!

 
A Gréti név jelentése, névnapok, érdekességek.
Névnapi információk, érdekességek.

A Gréti a Margareta névnek több nyelvben meglévő önállósult alakú beceneve.


A Margit név az idők során több alakban változott, módosult alakjai a követketőképpen változtak: Margerita - Margerit - Margrit - Margit. Görög eredetű név, a latin Margareta név magyarosodott alakú változata.

Jelentése: gyöngy. A babiloni nyelven pedig a "mar galliti" alak: a "világosság gyermeke", vagy a "tenger leánya" kifejezéseket jelentik.
Naptári névnapjai: január 19, január 28, február 22, június 10.
Becézett alakjai többek közt: Gréta, Grétike, Grétus.


Margaret Hilda Thatcher (1925-2013) konzervatív brit politikus. 1979-1990 között az Egyesült Királyság miniszterelnöke. Nőként az egyedüli, aki ezt a tisztséget betöltötte. Munkássága a korszak recessziójának a visszaszorítására irányult. Rugalmas munkaerő piacot, és a szakszervezetek befolyásának csökkentését tűzte zászlajára. 1984-ben Magyarországra is ellátogatott. A „Vaslady” becenevet egy szovjet újságíró adta neki, a rendíthetetlen politikai vezetésért, melyet Ő büszkén tudomásul vett.

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő gréti név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Gréti név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára!

    Gréti név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára!