Előző

Következő

Lilla név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára!

Új


Anyaga: Depron.
Betűk: A kezdőbetű nagybetű, a többi kisbetű. A betűk egymáshoz kötöttek.
A betűkészlet magassága: választható!
Vastagsága: 9 mm.
Színe: hófehér.


A feltüntetett ár a teljes feliratra vonatkozik!


Ajtóra vagy gyerekszoba falára felragasztható Lilla név felirat, választható magassággal, Depron keményhab anyagból! Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező ajtó, vagy faldekoráció. Vízbázisú festékkel festhető és egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján. Anyaga: Depron.Betűk: A kezdőbetű nagybetű, a többi kisbetű. A betűk egymáshoz kötöttek.A betűkészlet magassága: választható!Vastagsága: 9 mm.Színe: hófehér. A feltüntetett ár a teljes feliratra vonatkozik!

Bővebb leírás

Értékelés:  

1 370 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Ajtóra vagy gyerekszoba falára felragasztható Lilla név felirat, választható magassággal, Depron keményhab anyagból!


Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező ajtó, vagy faldekoráció. Vízbázisú festékkel festhető és egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján.

Olyan nevet keresel, mely nem található a kategóriában? Nincs semmi gond! Kattints ide! Bármilyen név feliratot meg tudsz rendelni, mert egyedileg is elkészítjük számodra, és még felárat sem kell érte fizetned!

A magassági méret a nagy, ékezet nélküli kezdőbetű magasságát jelöli. A "Magasság" címkével ellátott legördülő menü segítségével ezt a méretet tudod kiválasztani. A többi betű mérete ehhez a betűmérethez lesz arányos. A betűk egymáshoz, az ékezetek pedig a betűkhöz kapcsolódnak. Ez lehetővé teszi, hogy a név felirat egyben felragasztható legyen a kívánt helyre.


Az itt látható Lilla név felirat 9 mm vastagságú Depron keményhab alapanyagból készül. Ez az anyag hófehér színű. Elsősorban beltéri felhasználásra készített termék.

Ha ragasztóval kéred, akkor a betűk hátoldalára kétoldalon is ragadós kb 0.5 mm vastagságú ragasztódarabok kerülnek felhelyezésre, amelyekről a védőfóliát eltávolítva könnyedén felragasztható a felirat a kívánt felületre. Fontos, hogy a felület por, zsírmentes és egysíkú legyen.


Kép a név feliratról:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!

 
A Lilla név jelentése, névnapok, érdekességek.
Névnapi információk, érdekességek.

A Lilla egy becenevekből önállósult alakú női keresztnév.


Csokonai Vitéz Mihály munkásságára vezethető vissza. Vajda Juliannát, aki az Ő múzsája volt, így hívta a verseiben. Ezek a rövid versek voltak a Lilla-dalok, és ezen versek hatására terjedt el a Lilla név.

Jelentése: Istentől született. Felvetődik még a "kékes". vagy a "ólomszínű" jelentés is.
Naptári névnapjai: február 11, július 27.
Becézett alakjai többek közt: Lilli, Lillácska, Lillu.


Vajda Julianna, akivel Csokonai Vitéz Mihály 1797-ben ismerkedett meg, jó hírű és jó módú kereskedő lánya volt. A lány szülei azonban nem igazán kedvelték a költőt. Csokonai szerelmét tanúsítják a Juliannához írt versek, de ezekben a versekben Juliannát Lillának nevezte. Innen fakad a név eredete is. Megismerkedésük időszakában Csokonai anyagilag nagyon hátrányos helyzetben volt, állást sajnos később sem tudott szerezni, az erre tett erőfeszítései nem jártak sikerrel. Csokonai megrázkódtatással fogadta a hírt, hogy Juliannát a szülei végül máshoz adták férjhez. A Juliannához fűződő szerelem lehetőségének elvesztése a költőt érzelmileg nagyon megviselte, verseiben az addig vidám és életkedvvel teli versszakokat felváltották a lemondás, az önsajnálat és a halálvágy motívumai.

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő lilla név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Lilla név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára!

    Lilla név felirat ajtóra vagy a gyermekszoba falára!