Nagy H habbetű a Love termékcsaládból, klasszikus feliratok készítéséhez.

Új

A Love egy olyan dekorációs habbetű termékcsalád, mely a klasszikusan szép vonalvezetése miatt bármilyen általános felirat elkészítésére alkalmas. A terméklapon szereplő nagy H habbetűt többféle magassági méretben is meg tudod vásárolni. A Love habbetűkből a magyar ábécé összes nyomtatott nagybetűjét megtalálod a termék kategóriájában!

Bővebb leírás

Értékelés:  

399 Ft‎

Minimális rendelési egység a termékből 1

(A szélesség így lesz.)

Plusz gomb Minusz gomb

Néhány szóban a termékről

A Love habbetűk xps polisztirol alapanyagból készülnek. A legördülő menü segítségével lehetőséged van a terméklapon szereplő nagy H habbetűt négy féle magassági méretben is megvásárolni. A kiválasztott magassági méret az ékezet nélküli nagybetű magasságát jelenti. Természetesen a betű ára a választott méret szerint változik. A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből hány darabra van szükséged és a megfelelő darabszámot minden betűből tedd a kosárba. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a termékekkel kapcsolatban felületkezelést és festést nem tudunk vállalni, csak a betűk elkészítését. Ha magad szeretnéd ezeket a megvásárolt polisztirol habbetűket lefesteni, akkor vízzel hígítható festéket kell használnod.

A terméklapon szereplő nagy H habbetű:

Nagy H habbetű a Love termékcsaládból, klasszikus feliratok készítéséhez.

Kattints bármelyik Love betűre a képen!

Love habbetűk, kalsszikus feliratok készítéséhez! Nagy A habbetű a Love termékcsaládból. Nagy Á habbetű a Love termékcsaládból. Nagy B habbetű a Love termékcsaládból. Nagy C habbetű a Love termékcsaládból. Nagy D habbetű a Love termékcsaládból. Nagy E habbetű a Love termékcsaládból. Nagy É habbetű a Love termékcsaládból. Nagy F habbetű a Love termékcsaládból. Nagy G habbetű a Love termékcsaládból. Nagy H habbetű a Love termékcsaládból. Nagy I habbetű a Love termékcsaládból. Nagy Í habbetű a Love termékcsaládból. Nagy J habbetű a Love termékcsaládból. Nagy K habbetű a Love termékcsaládból. Nagy L habbetű a Love termékcsaládból. Nagy M habbetű a Love termékcsaládból. Nagy N habbetű a Love termékcsaládból. Nagy O habbetű a Love termékcsaládból. Nagy Ó habbetű a Love termékcsaládból. Nagy Ö habbetű a Love termékcsaládból. Nagy Ő habbetű a Love termékcsaládból. Nagy P habbetű a Love termékcsaládból. Nagy R habbetű a Love termékcsaládból. Nagy S habbetű a Love termékcsaládból. Nagy T habbetű a Love termékcsaládból. Nagy U habbetű a Love termékcsaládból. Nagy Ú habbetű a Love termékcsaládból. Nagy Ü habbetű a Love termékcsaládból. Nagy Ű habbetű a Love termékcsaládból. Nagy V habbetű a Love termékcsaládból. Nagy W habbetű a Love termékcsaládból. Nagy X habbetű a Love termékcsaládból. Nagy Y habbetű a Love termékcsaládból. Nagy Z habbetű a Love termékcsaládból. & habbetű a Love termékcsaládból. Love habbetűk kategóriája.

Részletes termékadatlap

Terméktípus Love habbetű.
A termék alapanyaga XPS extrudált polisztirol.
Milyen magas? 15 cm
Milyen széles? 16 cm
Milyen vastag? 2 cm
Kialakítás, forma Sík lapból kivágott.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Milyen színű? Rózsaszínű.
Miért pont rózsaszínű? Mert az XPS polisztirol alapanyagot, melyből a betűket készítjük eredetileg ilyen színben gyártják.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Csak nyomtatott nagybetű kapható? Igen, ebből a betűtípusból nem készülnek kisbetűk.
Rendelhető egyedi méretben? Igen, a legördülő menü segítségével többféle méret közül tudsz választani.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy ezek a termékek 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! A betűk méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.
Magasság - szélesség arány 1,073

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2022-11-26


Üdvözlünk!


Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő Love termékcsaládhoz tartozó nagy H habbetű! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, igény szerint többféle magassági méreteben, rövid határidőkkel. Klasszikusan szép feliratok készítéséhez ez a betű forma ideális választás! Ha már vásároltál belőlük te is, oszd meg velünk a véleményed! Köszönjük!

Számít a véleményed!

Nagy H habbetű a Love termékcsaládból, klasszikus feliratok készítéséhez.

Nagy H habbetű a Love termékcsaládból, klasszikus feliratok készítéséhez.