Előző

Következő

Koldust ábrázoló festhető Márton napi dekoráció

Új


Anyaga: Depron.
Magassága: választható!
Vastagsága: 6 mm.
Színe: hófehér.
Vízbázisú festékkel festhető, díszíthető!


Koldust ábrázoló Márton napi festhető dekoráció, Depron keményhab anyagból. Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező áru Márton napi dekoráció. Vízbázisú festékkel, például temperával, vagy akrillal kiválóan festhető. Egyéb technikákkal is sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján. Anyaga: Depron.Magassága: választható!Vastagsága: 6 mm.Színe: hófehér.Vízbázisú festékkel festhető, díszíthető!

Bővebb leírás

Értékelés:  

83 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Koldust ábrázoló Márton napi festhető dekoráció, Depron keményhab anyagból.


Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező áru Márton napi dekoráció. Vízbázisú festékkel, például temperával, vagy akrillal kiválóan festhető. Egyéb technikákkal is sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján.

A koldust ábrázoló Márton napi dekoráció magasságát a legördülő menü segítségével tudod kiválasztani! Az ár a kiválasztott méret szerint változik. A koldus figurája mellett sok más Márton napi ötlet is található a kategóriában, érdemes tehát körülnézni.


A terméklapon szereplő koldust ábrázoló Márton napi festhető dekoráció:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ez a koldust ábrázoló Márton napi festhető dekoráció nincs darabonként csomagolva, hogy ezzel is védjük környezetünket. Ha mégis szükséges lenne erre, akkor az ügyfélszolgálattól kérhetsz árajánlatot a cikkszám ismeretében.


Kreatív ötletekkel díszíthető!

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő koldust ábrázoló festhető márton napi dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Koldust ábrázoló festhető Márton napi dekoráció

    Koldust ábrázoló festhető Márton napi dekoráció