Előző

Következő

"8" dekorációs számjegy a SUZY termékcsaládból.

SUZY-8

Új


Anyaga: Extrudált polisztirol. (XPS)
A képen szereplő 8 számjegy pontos méretei:
Magassága: 15 cm.
Szélessége: 10,3 cm.
Vastagsága: 2 cm.
A betű színe: Anyagában rózsaszínű.
Felülete: Sima.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.


Vonzó és egyedi név feliratokkal szeretnéd dekorálni a gyerekszobát? Válassz a SUZY dekorációs betűk kínálatából! A terméklapon szereplő "8" számjegy mellett a teljes magyar ABC összes nagybetűjét, valamint a további számjegyeket is megtalálod a termék fő kategóriájában! A SUZY egy olyan új dekorációs betű termékcsalád, melyet a kiváló minőség mellett, nagyon kedvező áron kínálunk a vásárlóink számára. A betűk és számjegyek vonalvezetése egyedi és fiatalos, ezért dekoratív feliratok készíthetők velük a gyerekszobákba, de felhasználásuknak csak a te képzeleted szab határt! Anyaga: Extrudált polisztirol. (XPS)A képen szereplő 8 számjegy pontos méretei:Magassága: 15 cm.Szélessége: 10,3 cm.Vastagsága: 2 cm.A betű színe: Anyagában rózsaszínű.Felülete: Sima.Festhető: Vízbázisú festékekkel.

Bővebb leírás

362 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Vonzó és egyedi név feliratokkal szeretnéd dekorálni a gyerekszobát? Válassz a SUZY dekorációs betűk kínálatából! A terméklapon szereplő "8" számjegy mellett a teljes magyar ABC összes nagybetűjét, valamint a további számjegyeket is megtalálod a termék fő kategóriájában!


A SUZY egy olyan új dekorációs betű termékcsalád, melyet a kiváló minőség mellett, nagyon kedvező áron kínálunk a vásárlóink számára. A betűk és számjegyek vonalvezetése egyedi és fiatalos, ezért dekoratív feliratok készíthetők velük a gyerekszobákba, de felhasználásuknak csak a te képzeleted szab határt!


A terméklapon szereplő 8 számjegy:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Így néz ki a terméklapon szereplő 8-as számjegy a SUZY betűkészletből.

2-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék kategóriában minden betűt és számjegyet megtalálsz:

3-as számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ezek a betűk is a jól bevált rózsaszínű XPS polisztirolból készülnek. Vízbázisú (tehát vízzel higítható) festékkel tetszőleges színűre festhetők és egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. Rögzítésük a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalú ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik betű hova kerüljön a falon. Felhelyezheted, a betűket vonalban, hullámosan, ívesen, vagy akár függőlegesen is, saját ötleteid alapján. Legyél kreatív!


Néhány szó a betűk méreteiről:

A SUZY betűk magassága ékezetek nélkül egységesen 15 cm. A betűk szélessége természetesen minden betű esetében eltérő lehet, ezeket a méreteket a rövid leírásban feltüntetjük. A SUZY betűk vastagsága egységesen 2 cm.

A feltüntetett ár betűnként értendő! A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből mennyire van szükséged a feliratokhoz és minden betűből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba!

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

A terméklapon szereplő SUZY "8" dekorációs számjegy gondos csomagolásban kerül a csomagba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során, hogy a termékek sérülésmentesen érkezzenek meg hozzád.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha kedveled, vagy megosztod a terméklapot a közösségi oldalakon! Ezzel sokat segíthetsz! Ne feledd, hogy egy Facebook megosztásért akár kedvezmény is járhat!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!
 

Értékelések az itt látható termékről.

Ehhez a termékhez még nem írtak értékelést.

Írj értékelést erről a termékről:

"8" dekorációs számjegy a SUZY termékcsaládból.

"8" dekorációs számjegy a SUZY termékcsaládból.


Anyaga: Extrudált polisztirol. (XPS)
A képen szereplő 8 számjegy pontos méretei:
Magassága: 15 cm.
Szélessége: 10,3 cm.
Vastagsága: 2 cm.
A betű színe: Anyagában rózsaszínű.
Felülete: Sima.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.