„Á” habbetű gyerekszobába a Twisty dekorációs termékcsaládból.

TWISTY-Á

Új

Készíts te is könnyedén látványos név feliratot a Twisty habbetűk segítségével! A terméklapon szereplő „Á” habbetű magassága 20 cm (ékezettel), szélessége 14 cm, vastagsága pedig 2 cm. Ebből a betűtípusból a magyar ábécé összes nagybetűje megvásárolható webáruházunkban!

Bővebb leírás

Értékelés:  

462 Ft‎

Minimális rendelési egység a termékből 1

Plusz gomb Minusz gomb

Néhány szóban a termékről

A Twisty habbetűk XPS polisztirol alapanyagból készülnek. Vízzel hígítható festékekkel tetszőleges színűre festhetők és egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. A terméklapon látható „Á” habbetűn kívül a termék kategóriájából válogasd össze a további szükséges betűket és minden betűből a megfelelő darabszámot tedd a kosárba. A feltüntetett ár betűnként értendő! A habbetűk rögzítése a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben kétoldalú ragasztószalaggal, vagy polisztirol ragasztóval lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik betű hova kerüljön a falon. Felhelyezheted, a betűket vonalban, hullámosan, ívesen, vagy akár függőlegesen is, saját ötleteid alapján.

Kattints bármelyik nagybetűre a képen!

Twisty habbetűk A habbetű a Twisty termékcsaládból. Á habbetű a Twisty termékcsaládból. B habbetű a Twisty termékcsaládból. C habbetű a Twisty termékcsaládból. D habbetű a Twisty termékcsaládból. E habbetű a Twisty termékcsaládból. É habbetű a Twisty termékcsaládból. F habbetű a Twisty termékcsaládból. G habbetű a Twisty termékcsaládból. H habbetű a Twisty termékcsaládból. I habbetű a Twisty termékcsaládból. Í habbetű a Twisty termékcsaládból. J habbetű a Twisty termékcsaládból. K habbetű a Twisty termékcsaládból. L habbetű a Twisty termékcsaládból. M habbetű a Twisty termékcsaládból. N habbetű a Twisty termékcsaládból. O habbetű a Twisty termékcsaládból. Ó habbetű a Twisty termékcsaládból. Ö habbetű a Twisty termékcsaládból. Ő habbetű a Twisty termékcsaládból. P habbetű a Twisty termékcsaládból. Q habbetű a Twisty termékcsaládból. R habbetű a Twisty termékcsaládból. S habbetű a Twisty termékcsaládból. T habbetű a Twisty termékcsaládból. U habbetű a Twisty termékcsaládból. Ú habbetű a Twisty termékcsaládból. Ü habbetű a Twisty termékcsaládból. Ű habbetű a Twisty termékcsaládból. V habbetű a Twisty termékcsaládból. W habbetű a Twisty termékcsaládból. X habbetű a Twisty termékcsaládból. Y habbetű a Twisty termékcsaládból. Z habbetű a Twisty termékcsaládból. & habbetű a Twisty termékcsaládból.

Néhány név felirat a Twisty habbetűk felhasználásával:

Lotti név felirat a Twisty habbetűkből összeállítva.
Dani név felirat a Twisty habbetűkből összeállítva.
Réka név felirat a Twisty habbetűkből összeállítva.
Nóri név felirat a Twisty habbetűkből összeállítva.
Peti név felirat a Twisty habbetűkből összeállítva.
Mira név felirat a Twisty habbetűkből összeállítva.
Zoé név felirat a Twisty habbetűkből összeállítva.
A & B felirat a Twisty habbetűkből összeállítva.

Részletes termékadatlap

Terméktípus Twisty habbetű.
A termék alapanyaga XPS extrudált polisztirol.
Milyen magas? A betű magassága 20 cm.
Milyen széles? A betű szélessége 14 cm.
Milyen vastag? A betű vastagsága 2 cm.
Milyen a felülete? Homogén, egyenletes.
Milyen színű? Rózsaszínű.
Miért pont rózsaszínű? Mert az XPS polisztirol alapanyagot, melyből a betűket készítjük eredetileg ilyen színben gyártják.
Festhető más színűre? Természetesen! Vízzel hígítható festéket kell használnod.
Csak nyomtatott nagybetű kapható? Igen, ebből a betűtípusból nem készülnek kisbetűk.
Rendelhető egyedi méretben? Igen, vedd fel velünk a kapcsolatot, s elkészítjük.
Mennyire törékeny? Óvatos bánásmódot igényel.
Hogyan tudom rögzíteni a falra? Legegyszerűbben kétoldalas ragasztó használatával.
Mire kell figyelni a felhasználás során? Figyelj, hogy a betűk 3 éves kor alatt ne kerüljenek gyerekek kezébe. Eltörhetik, a kisebb darabokat lenyelhetik.
Van még valami fontos dolog? Igen! A betűk méreteit a vastagságuk kivételével, kis eltérések esetén, centiméterre kerekítve határozzuk meg.

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Adminisztrátori értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!


Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő "á" dekorációs betű a twisty termékcsaládból. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

Számít a véleményed!

„Á” habbetű gyerekszobába a Twisty dekorációs termékcsaládból.

„Á” habbetű gyerekszobába a Twisty dekorációs termékcsaládból.