Előző

Következő

Niki felhőcske többféle választható méretben gyerekszoba dekorációnak!

Új


Anyaga: Depron.
Szélessége: Választható!
Vastagsága: 6 mm.
Felülete: Sima.
Színe: Hófehér.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.


Egyedi ötletre lenne szükséged, hogy mivel dekoráld a gyerekszobát? Válassz a felhőcskék kínálatából! A terméklapon szereplő és többféle méretben kapható "Niki" felhő mellett többféle formát találsz a felhőcskék kategóriájában! A terméklapokon szereplő felhőcskék egy olyan új dekorációs termékcsaládot képviselnek, melyet a kiváló minőség mellett, többféle méretben és nagyon kedvező áron kínálunk a vásárlóink számára. A felhők vonalvezetése könnyed és választékos, ezért dekoratív díszei lehetnek a gyerekszobáknak, de felhasználhatók háttér dekorációként egyéni ötletek alapján máshol is. Anyaga: Depron.Szélessége: Választható!Vastagsága: 6 mm.Felülete: Sima.Színe: Hófehér.Festhető: Vízbázisú festékekkel.

Bővebb leírás

Értékelés:  

208 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Egyedi ötletre lenne szükséged, hogy mivel dekoráld a gyerekszobát? Válassz a felhőcskék kínálatából! A terméklapon szereplő és többféle méretben kapható "Niki" felhő mellett többféle formát találsz a felhőcskék kategóriájában!


A terméklapokon szereplő felhőcskék egy olyan új dekorációs termékcsaládot képviselnek, melyet a kiváló minőség mellett, többféle méretben és nagyon kedvező áron kínálunk a vásárlóink számára. A felhők vonalvezetése könnyed és választékos, ezért dekoratív díszei lehetnek a gyerekszobáknak, de felhasználhatók háttér dekorációként egyéni ötletek alapján máshol is.


A terméklapon szereplő "Niki" dekorációs felhőcske:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ezek a felhők 6 mm vastagságú Depron polisztirolból készülnek. Vízbázisú festékkel tetszőleges színűre festhetők és egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. Rögzítésük a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalú ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik felhő hova kerüljön a falon, saját ötleteid alapján. Legyél kreatív!


Néhány szó a felhők méreteiről:

A felhőcskék szélessége és magassága előre meghatározott arányt követ, hogy a formája kis és nagyobb méretben is mindig hasonló maradjon. A felhő szélességét, a "Szélesség" nevű legördülő menü segítségével tudod választani. Az ár természetesen a választott méretezés szerint változik és mindig egy darabra vonatkozik. Az egyes szélességekhez tartozó magassági méreteket az alábbi táblázatban találod:


A "Niki" felhőcske méretei.
Ha a szélességAkkor a magasságÉs az ár így
20 cm11,8 cm208 Ft
25 cm14,7 cm294 Ft
30 cm17,7 cm407 Ft
35 cm20,6 cm527 Ft
40 cm23,5 cm668 Ft


A vásárlás előtt gondold ki, melyik felhőből mennyire és milyen méretűre van szükséged! Minden formából és méretből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba!

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

A terméklapon szereplő "Niki" dekorációs felhő gondos csomagolásban kerül a csomagba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során, hogy a termékek sérülésmentesen érkezzenek meg hozzád.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha kedveled, vagy megosztod a terméklapot a közösségi oldalakon! Ezzel sokat segíthetsz! Ne feledd, hogy egy Facebook megosztásért akár kedvezmény is járhat!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!
 

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő niki felhőcske többféle választható méretben gyerekszoba dekorációnak! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Niki felhőcske többféle választható méretben gyerekszoba dekorációnak!

    Niki felhőcske többféle választható méretben gyerekszoba dekorációnak!