Betlehemi dekorációk


Ebben a kategóriában a Betlehemi jelenet szereplőit gyűjtöttük össze. Minden eleme megvásárolható önállóan, de akár együtt is. 6 mm vastagságú hófehér színű Depron nevű keményhab anyagból készülnek ezek a figurák, és nagyon jól festhetők, díszíthetők. Remek elfoglaltság lehet gyermekeknek! A bővebb információkat, leírásokat keresd a terméklapokon!

Betlehemi dekorációk 

10 termék.

Megjelenítve 1 - 10 a 10 elemből

Termékeink a kategóriában.

 • 343 Ft‎

  Betlehemi Kisded ablak dekoráció.

    (1)
  Üdvözlünk!
  5
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi kisdedet ábrázoló festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Két önálló elemből álló, betlehemi Kisdedet ábrázoló, Depron keményhab alapanyagból készült festhető dekoráció.
  343 Ft‎
 • 343 Ft‎

  Józsefet, Máriát és a kis Jézust ábrázoló ablak dekoráció.

    (1)
  Üdvözlünk!
  5
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő józsefet, máriát és a kis jézust ábrázoló festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Két önálló elemből álló, betlehemi Józsefet, Máriát és a kis Jézust ábrázoló, Depron keményhab alapanyagból készült festhető dekoráció.
  343 Ft‎
 • 309 Ft‎

  Háromkirályokat ábrázoló ablak dekoráció.

    (1)
  Üdvözlünk!
  5
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi háromkirályokat ábrázoló festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Három önálló elemből álló, betlehemi Háromkirályokat ábrázoló, Depron keményhab alapanyagból készült festhető dekoráció.
  309 Ft‎
 • 103 Ft‎

  Betlehemi csillag ablak dekoráció.

    (1)
  Üdvözlünk!
  5
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi csillag alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Csillag alakú, Depron keményhab alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  103 Ft‎
 • 119 Ft‎

  Betlehemi hullócsillag ablak dekoráció.

    (1)
  Üdvözlünk!
  5
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi hullócsillag alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Hullócsillag alakú, Depron keményhab alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  119 Ft‎
 • 84 Ft‎

  Bárányt ábrázoló betlehemi ablak dekoráció.

    (1)
  Üdvözlünk!
  5
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi bárány alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Bárányt ábrázoló, Depron keményhab alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  84 Ft‎
 • 309 Ft‎

  Tevét ábrázoló betlehemi ablak dekoráció.

    (1)
  Üdvözlünk!
  5
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi teve alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Tevét ábrázoló, Depron keményhab alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  309 Ft‎
 • 205 Ft‎

  Szamár alakú betlehemi ablak dekoráció.

    (1)
  Üdvözlünk!
  5
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi szamár alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Szamár alakú, Depron alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  205 Ft‎
 • 861 Ft‎

  Fenyőerdő alakú betlehemi ablak dekoráció.

    (1)
  Üdvözlünk!
  5
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi fenyő alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Fenyőerdő alakú, Depron alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  861 Ft‎
 • 2 745 Ft‎

  15 figurát együtt tartalmazó betlehemi ablak dekorációs...

    (1)
  Üdvözlünk!
  5
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi tabló. 15 figura az egységcsomagban! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Minden, a kategóriában külön-külön is megvásárolható betlehemi szereplőt együtt tartalmazó dekorációs egységcsomag. Háttér nélkül, csak a figurák! (15 db)
  2 745 Ft‎
Megjelenítve 1 - 10 a 10 elemből