Betlehemi dekorációk

Ebben a kategóriában a Betlehemi jelenet szereplőit gyűjtöttük össze. Minden eleme megvásárolható önállóan, de akár együtt is. 6 mm vastagságú hófehér színű Depron nevű keményhab anyagból készülnek ezek a figurák, és nagyon jól festhetők, díszíthetők. Remek elfoglaltság lehet gyermekeknek! A bővebb információkat, leírásokat keresd a terméklapokon!

Betlehemi dekorációk  10 termék.

Megjelenítve 1 - 10 a 10 elemből
 • 303 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi kisdedet ábrázoló festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Két önálló elemből áll. Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mm.Magassága: 20 cm.Szélessége: 23,5 cm.Színe: hófehér.
  303 Ft‎
 • 303 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő józsefet, máriát és a kis jézust ábrázoló festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Két önálló elemből áll.Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mmMagassága: 16,5 cm.Szélessége: 23,5 cm.Színe: hófehér.
  303 Ft‎
 • 272 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi háromkirályokat ábrázoló festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  A három figura együtt!.Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mmMagassága: 15 cm.Szélessége: ~7,5 cm / figura.Színe: hófehér.
  272 Ft‎
 • 90 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi csillag alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mm.Magassága: 8 cm.Szélessége: 8 cm.Színe: hófehér.
  90 Ft‎
 • 105 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi hullócsillag alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mm.Magassága: 5,5 cm.Szélessége: 14,5 cm.Színe: hófehér.
  105 Ft‎
 • 74 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi bárány alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mm.Magassága: 6 cm.Szélessége: 7 cm.Színe: hófehér.
  74 Ft‎
 • 272 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi teve alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mm.Magassága: 15 cm.Szélessége: 22 cm.Színe: hófehér.
  272 Ft‎
 • 181 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi szamár alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mm.Magassága: 13 cm.Szélessége: 12 cm.Színe: hófehér.
  181 Ft‎
 • 759 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi fenyő alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mm.Magassága: 29 cm.Szélessége: 40 cm.Színe: hófehér.
  759 Ft‎
 • 2 281 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi tabló. 15 figura az egységcsomagban! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Minden szereplő együtt!Anyaga: Depron.Vastagsága: 6 mm.Magassága: vegyes.Szélessége: vegyes.Összes elemszám: 15 db.Színe: hófehér.Háttér nélkül, csak a figurák!
  2 281 Ft‎
Megjelenítve 1 - 10 a 10 elemből