Betlehemi dekorációk

Ebben a kategóriában a Betlehemi jelenet szereplőit gyűjtöttük össze. Minden eleme megvásárolható önállóan, de akár együtt is. 6 mm vastagságú hófehér színű Depron nevű keményhab anyagból készülnek ezek a figurák, és nagyon jól festhetők, díszíthetők. Remek elfoglaltság lehet gyermekeknek! A bővebb információkat, leírásokat keresd a terméklapokon!

Betlehemi dekorációk  10 termék.

Megjelenítve 1 - 10 a 10 elemből
 • 303 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi kisdedet ábrázoló festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Két önálló elemből álló, betlehemi Kisdedet ábrázoló, Depron keményhab alapanyagból készült festhető dekoráció.
  303 Ft‎
 • 303 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő józsefet, máriát és a kis jézust ábrázoló festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Két önálló elemből álló, betlehemi Józsefet, Máriát és a kis Jézust ábrázoló, Depron keményhab alapanyagból készült festhető dekoráció.
  303 Ft‎
 • 272 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi háromkirályokat ábrázoló festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Három önálló elemből álló, betlehemi Háromkirályokat ábrázoló, Depron keményhab alapanyagból készült festhető dekoráció.
  272 Ft‎
 • 90 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi csillag alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Csillag alakú, Depron keményhab alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  90 Ft‎
 • 105 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi hullócsillag alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Hullócsillag alakú, Depron keményhab alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  105 Ft‎
 • 74 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi bárány alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Bárányt ábrázoló, Depron keményhab alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  74 Ft‎
 • 272 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi teve alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Tevét ábrázoló, Depron keményhab alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  272 Ft‎
 • 181 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi szamár alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Szamár alakú, Depron alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  181 Ft‎
 • 759 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi fenyő alakú festhető dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Fenyőerdő alakú, Depron alapanyagból készült festhető betlehemi dekoráció.
  759 Ft‎
 • 2 281 Ft‎
  (1)
  Üdvözlünk!
  5/
  Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő betlehemi tabló. 15 figura az egységcsomagban! Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!
  Minden, a kategóriában külön-külön is megvásárolható betlehemi szereplőt együtt tartalmazó dekoráció. Háttér nélkül, csak a figurák! (15 db)
  2 281 Ft‎
Megjelenítve 1 - 10 a 10 elemből