Gabi dekorációs habbetűk

Ismét bővül termékkínálatunk! A Kindy termékcsaládból már ismerős betűkészlet most már önállóan is megvásárolható többféle magassági méretben. Elegáns, exkluzív feliratok elkészítéséhez ajánljuk ezeket a 9 mm vastagságú Depron anyagból készült habbetűket. Válassz az alábbi alkategóriákból a betű magassági méretének megfelelően! A magyar ABC összes fontos nagybetűjét és írásjeleit, valamint a számokat is megtalálod a kategóriában, az igényeid szerint. Most nagyon kedvező árakon!

Gabi dekorációs habbetűk  Úgy tűnik, hogy itt csak alkategóriák vannak, termékek nem.

Válassz az alább felsorolt öt alkategória közül!

 • 10 cm magas Gabi habbetűk

  Ebben a kategóriában 10 cm magas betűket tudsz megvásárolni a Gabi termékcsaládból. A magyar ábécé összes fontos nagybetűjét és írásjeleit, valamint a számokat is megtalálod igényeid szerint. Elegáns, exkluzív feliratok elkészítéséhez ajánljuk ezeket a 9 mm vastagságú Depron anyagból készült betűket.

 • 15 cm magas Gabi habbetűk

  Ebben a kategóriában 15 cm magas betűket tudsz megvásárolni a Gabi termékcsaládból. A magyar ábécé összes fontos nagybetűjét és írásjeleit, valamint a számokat is megtalálod igényeid szerint. Elegáns, exkluzív feliratok elkészítéséhez ajánljuk ezeket a 9 mm vastagságú Depron anyagból készült betűket.

 • 20 cm magas Gabi habbetűk

  Ebben a kategóriában 20 cm magas betűket tudsz megvásárolni a Gabi termékcsaládból. A magyar ábécé összes fontos nagybetűjét és írásjeleit, valamint a számokat is megtalálod igényeid szerint. Elegáns, exkluzív feliratok elkészítéséhez ajánljuk ezeket a 9 mm vastagságú Depron anyagból készült betűket.

 • 25 cm magas Gabi habbetűk

  Ebben a kategóriában 25 cm magas betűket tudsz megvásárolni a Gabi termékcsaládból. A magyar ábécé összes fontos nagybetűjét és írásjeleit, valamint a számokat is megtalálod igényeid szerint. Elegáns, exkluzív feliratok elkészítéséhez ajánljuk ezeket a 9 mm vastagságú Depron anyagból készült betűket.

 • 30 cm magas Gabi habbetűk

  Ebben a kategóriában 30 cm magas betűket tudsz megvásárolni a Gabi termékcsaládból. A magyar ábécé összes fontos nagybetűjét és írásjeleit, valamint a számokat is megtalálod igényeid szerint. Elegáns, exkluzív feliratok elkészítéséhez ajánljuk ezeket a 9 mm vastagságú Depron anyagból készült betűket.


GABI betűk 9 mm vastag Depron anyagból, többféle magassági méretben!