Love dekorációs habbetűk

Újdonság! Egy népszerű betűformával bővítjük termék kínálatunkat! Munkánk során tapasztaljuk, hogy egyre többen keresik ezeket a kiválóan dekorálható betűket, ezért úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy termékeink közt elérhetővé tegyük ezeket a betűket is a vásárlóink számára. Többfélet méret, kiváló minőségben! Válaszd ki a számodra megfelelő méretű betűk kategóriáját!

Love dekorációs habbetűk  Úgy tűnik, hogy itt csak alkategóriák vannak, termékek nem.

Válassz az alább felsorolt négy alkategória közül!

 • 15 cm magas Love habbetűk

  Ebben a kategóriában olyan betűket tudsz megvásárolni a Love termékcsaládból, melynek a magassága 15 cm. A magyar ábécé összes fontos nagybetűjét megtalálod igényeid szerint. Ezek a habbetűk 2 cm vastag rózsaszínű XPS polisztirolból készülnek. Népszerű formavilág, kiváló minőség!

 • 20 cm magas Love habbetűk

  Ebben a kategóriában olyan betűket tudsz megvásárolni a Love termékcsaládból, melynek a magassága 20 cm. A magyar ábécé összes fontos nagybetűjét megtalálod igényeid szerint. Ezek a habbetűk 2 cm vastag rózsaszínű XPS polisztirolból készülnek. Népszerű formavilág, kiváló minőség!

 • 25 cm magas Love habbetűk

  Ebben a kategóriában olyan betűket tudsz megvásárolni a Love termékcsaládból, melynek a magassága 25 cm. A magyar ábécé összes fontos nagybetűjét megtalálod igényeid szerint. Ezek a habbetűk 2 cm vastag rózsaszínű XPS polisztirolból készülnek. Népszerű formavilág, kiváló minőség!

 • 30 cm magas Love habbetűk

  Ebben a kategóriában olyan betűket tudsz megvásárolni a Love termékcsaládból, melynek a magassága 30 cm. A magyar ábécé összes fontos nagybetűjét megtalálod igényeid szerint. Ezek a habbetűk 2 cm vastag rózsaszínű XPS polisztirolból készülnek. Népszerű formavilág, kiváló minőség!


LOVE habbetűk 2 cm vastag keményhab anyagból, többféle magassági méretben!