Ötágú csillag alakú festhető karácsonyi dekoráció

Új


Anyaga: Depron.
Magassága: választható!
Vastagsága: 6 mm.
Színe: hófehér.


Ötágú csillag alakú karácsonyi dekoráció Depron keményhab anyagból. Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező áru karácsonyfadísz, dekoráció. Vízbázisú festékkel festhető, vagy egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján. Anyaga: Depron.Magassága: választható!Vastagsága: 6 mm.Színe: hófehér.

Bővebb leírás

Értékelés:  

Akció!

105 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Vásárolj többet most olcsóbban!
MennyiségKedvezmény
5 db-tól 4%
10 db-tól 8%
50 db-tól 15%
100 db-tól 25%

Ötágú csillag alakú karácsonyi dekoráció Depron keményhab anyagból.


Felhasználási tipp: Ötletes és nagyon kedvező áru karácsonyfadísz, dekoráció. Vízbázisú festékkel festhető, vagy egyéb technikákkal sokféleképpen díszíthető! Szép ajándék lehet belőle, ha magad elkészíted a színezést és díszítést a saját ötleteid alapján.

Az ötágú csillag alakú dekoráció magasságát a legördülő menü segítségével tudod kiválasztani! Az ár a kiválasztott méret szerint változik. A ötágú csillag mellett sok más ünnepi dekoráció is található a kategóriában, érdemes tehát körülnézni.


A terméklapon szereplő ötágú csillag alakú karácsonyi dekoráció:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ha olyan karácsonyfadíszt keresel, mely hungarocell anyagból készült, akkor nézz körül a karácsonyi habfigurák kategóriájában.

Ez az ötágú csillag alakú Depron anyagból készült festhető dekoráció nincs darabonként csomagolva, hogy ezzel is védjük környezetünket. Ha mégis szükséges lenne erre, akkor az ügyfélszolgálattól kérhetsz árajánlatot a cikkszám ismeretében.


Kreatív ötletekkel díszíthető!

A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések a termékről.

Értékelés 
Írta: 

Szerzői értékelés


Dátum: 2020-01-23


Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő ötágú csillag alakú festhető karácsonyi dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Ötágú csillag alakú festhető karácsonyi dekoráció

    Ötágú csillag alakú festhető karácsonyi dekoráció