Előző

Következő

"K" dekorációs betű a TWISTY termékcsaládból.

TWISTY-K

Új


Anyaga: Extrudált polisztirol. (XPS)
A képen szereplő nagy K betű pontos méretei:
Magassága: 15 cm.
Szélessége: 12,8 cm.
Vastagsága: 2 cm.
A betű színe: Anyagában rózsaszínű.
Felülete: Sima.
Festhető: Vízbázisú festékekkel.


Vonzó és egyedi név feliratokkal szeretnéd dekorálni a gyerekszobát? Válassz a TWISTY dekor betűk kínálatából! A terméklapon szereplő nagy "K" betű mellett a teljes magyar ABC összes nagybetűjét megtalálod a kategóriában! A TWISTY egy olyan új dekorációs betű termékcsalád, melyet a kiváló minőség mellett, nagyon kedvező áron kínálunk a vásárlóink számára. A betűk vonalvezetése könnyed és játékos, ezért dekoratív feliratok készíthetők velük a gyerekszobákba, de felhasználásuknak csak a képzelet szab határt! Anyaga: Extrudált polisztirol. (XPS)A képen szereplő nagy K betű pontos méretei:Magassága: 15 cm.Szélessége: 12,8 cm.Vastagsága: 2 cm.A betű színe: Anyagában rózsaszínű.Felülete: Sima.Festhető: Vízbázisú festékekkel.

Bővebb leírás

Értékelés:  

440 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Vonzó és egyedi név feliratokkal szeretnéd dekorálni a gyerekszobát? Válassz a TWISTY dekor betűk kínálatából! A terméklapon szereplő nagy "K" betű mellett a teljes magyar ABC összes nagybetűjét megtalálod a kategóriában!


A TWISTY egy olyan új dekorációs betű termékcsalád, melyet a kiváló minőség mellett, nagyon kedvező áron kínálunk a vásárlóink számára. A betűk vonalvezetése könnyed és játékos, ezért dekoratív feliratok készíthetők velük a gyerekszobákba, de felhasználásuknak csak a képzelet szab határt!


A terméklapon szereplő K betű:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ezekből a betűkből egy RÉKA név felirat így néz ki:

2-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

A termék kategóriában minden betűt megtalálsz:


Ezek a betűk XPS polisztirolból készülnek. Vízbázisú festékkel tetszőleges színűre festhetők és egyéb technikákkal változatos módon díszíthetők! Elsősorban beltéri felhasználásra készített termékek, felületkezelést nem tartalmaznak. Rögzítésük a falra, vagy egyéb felületre legegyszerűbben polisztirol ragasztóval, vagy kétoldalú ragasztószalaggal lehetséges. Ilyen rögzítési mód esetén figyelj a felhelyezés során, hogy a felület egysíkú, pormentes és száraz legyen! Határozd meg előre pontosan melyik betű hova kerüljön a falon. Felhelyezheted, a betűket vonalban, hullámosan, ívesen, vagy akár függőlegesen is, saját ötleteid alapján. Legyél kreatív!


Néhány szó a betűk méreteiről:

A TWISTY betűk magassága az ékezet nélküli nagy A betűhöz igazodik. Ez a betű 15 cm magas. Minden betű pontos méretét feltüntetjük a termék lap rövid leírásánál. A kategóriában szereplő további betűk esetleges magassági eltérései a betűk eltérő formája miatt természetes.

A feltüntetett ár betűnként értendő! A vásárlás előtt számold össze, melyik betűből mennyire van szükséged a feliratokhoz és minden betűből a megfelelő mennyiséget tedd a kosárba!

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek új dolgokat megismerni - kipróbálni és természetesen a kreatív ötleteket megvalósító ügyes kezű vásárlóinknak is!

A terméklapon szereplő TWISTY "K" dekorációs betű gondos csomagolásban kerül a csomagba. Igyekszünk a lehető legalaposabban eljárni a csomagok összekészítése során, hogy a termékek sérülésmentesen érkezzenek meg hozzád.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!

Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha kedveled, vagy megosztod a terméklapot a közösségi oldalakon! Ezzel sokat segíthetsz! Ne feledd, hogy egy Facebook megosztásért akár kedvezmény is járhat!


Kreatív ötletekkel díszíthető!Prémium minőségű termék!
 

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2018-03-15

Köszönjük!

Kedves Noémi!
Nagyon szépen köszönjük, hogy vetted a fáradtságot és értékelted a terméket!

Üdvözlettel: A Habsziget webáruház csapata.

  Értékelés 
  Írta: 

  Dátum: 2018-03-12

  Szép munka

  Konrád feliratot vásároltam meg ezekből a betűkből, kíváncsian vártam a csomagot, mert korábban még nem rendeltem ilyet. Megmondom őszintén nagyon meg vagyok elégedve, pontosan olyan lett a betűkből a felirat, amilyet a férjemmel elképzeltünk.
  Köszönjük!

  • 1 olvasóból 1 találta ezt az értékelést hasznosnak.

  Írj értékelést erről a termékről:

  "K" dekorációs betű a TWISTY termékcsaládból.

  "K" dekorációs betű a TWISTY termékcsaládból.