Előző

Következő

Hungarocell fekvő nyuszi dekoráció

Új


Anyaga: EPS (expandált) polisztirol.
Magassága: választható!
Vastagsága: 2 cm.
Színe: anyagában fehér.


Hungarocell anyagból készült fekvő nyuszi alakú dekoráció. Felhasználási tipp: Ez a hungarocell anyagból készült fekvő nyuszi, ötletes és nagyon kedvező áru húsvéti dekoráció! Megfelelő méretben nagyon szépen mutat ablakba, udvarra, ajtóra helyezve. A fekvő nyuszi díszítése igazán egyszerű, de bátran valósítsd meg a díszítést másképp is a saját elképzeléseid alapján! Anyaga: EPS (expandált) polisztirol.Magassága: választható!Vastagsága: 2 cm.Színe: anyagában fehér.

Bővebb leírás

Értékelés:  

137 Ft‎

Minusz gomb Plusz gomb

Minimális rendelési egység a termékből 1

Hungarocell anyagból készült fekvő nyuszi alakú dekoráció.


Felhasználási tipp: Ez a hungarocell anyagból készült fekvő nyuszi, ötletes és nagyon kedvező áru húsvéti dekoráció! Megfelelő méretben nagyon szépen mutat ablakba, udvarra, ajtóra helyezve. A fekvő nyuszi díszítése igazán egyszerű, de bátran valósítsd meg a díszítést másképp is a saját elképzeléseid alapján!

A fekvő nyuszi magasságát a legördülő menü segítségével tudod kiválasztani! Az ár természetesen a választott méret szerint változik. Ha több eltérő méretre lenne szükséged egy fajta termékből, akkor minden méretből a megfelelő darabszámot tedd a fekvő nyusziba és így küldd el számunkra a megrendelésed. A fekvő nyuszi mellett sok más dekoráció is található a kategóriában, érdemes tehát körülnézni.


A terméklapon szereplő hungarocell nyuszi forma:

1-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Mi például a következő díszítést találtuk ki, de ezt Te is könnyen elkészítheted!

2-es számú további kép a bővebb leíráshoz.

Ne feledd, hogy ez a színes kép csak minta, a megvásárolható termék nem tartalmaz díszítést!


Naplóbejegyzésünkben bővebb leírást olvashatsz arról, hogy tudod ezeket a habfigurákat díszíteni.

Egyszerűen csak egy színes karton lap és dekupázs ragasztó szükséges az elkészítéséhez, és máris kész egy kedves ajándék húsvétra!
Pár perc alatt elkészíthető!

Legyél kreatív!

Ez a hungarocell anyagból készült fekvő nyuszi alakú dekoráció nincs darabonként csomagolva, hogy ezzel is védjük környezetünket. Ha mégis szükséges lenne erre, akkor az ügyfélszolgálattól kérhetsz árajánlatot a cikkszám ismeretében.


A termék 3 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható!


Ötletekkel, javaslattal, kérdéssel keress minket az ügyfélszolgálatunkon!

Köszönjük, ha megosztod a lapot a közösségi oldalakon!

Értékelések az itt látható termékről.

Értékelés 
Írta: 

Dátum: 2020-01-23

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a terméklapon szereplő hungarocell fekvő nyuszi dekoráció. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el, rövid határidővel, kedvező árakon! Ha bármilyen kérdésed, ötleted, javaslatod van, fordulj hozzánk bizalommal!

    Írj értékelést erről a termékről:

    Hungarocell fekvő nyuszi dekoráció

    Hungarocell fekvő nyuszi dekoráció